INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Maxima dilemă » Șefii Stuttgartului sînt indecişi în privința lui Alex Maxim

Maxim e la Stuttgart din ianuarie 2013, cînd a fost adus pe 1,5 milioane euro // Foto: Guliver/GettyImages
Maxim e la Stuttgart din ianuarie 2013, cînd a fost adus pe 1,5 milioane euro // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 28 iunie 2015 00:00

Mijlocașul în vîrstă de 24 de ani este dorit de 3 cluburi din Bundesliga, Hannover, FC Koln și Hamburger SV, dar șvabii cer mult: 8 milioane euro!

Alex Maxim a spus clar ce-și dorește. Are contract cu Stuttgart pînă-n 2017, dar dacă rămîne, vrea să fie titular. Altfel, ar pleca. Clubul a luat notă de solicitările sale însă, potrivit tabloidului Bild, "managerul Robin Dutt e într-o mare dilemă".

Titular pe postul "tricolorului", conducător de joc, e Daniel Didavi, căruia Dutt tocmai i-a interzis transferul la Leverkusen. Iar dacă Didavi rămîne, ce face cu românul?! "Fostul antrenor, Huub Stevens, l-a sfătuit să nu-l vîndă: «Maxim e bun ca back-up pentru Daniel». Dar, în acest caz, va avea în lot un jucător nemulțumit cu statutul său".

Dutt l-ar putea tempera cu un nou contract și un salariu mai mare. De la 600.000 euro anual, cît cîștigă acum, la 1 sau 1,5 milioane - scrie Bild. Însă șvabii stau rău cu finanțele. Transfer? Hannover, Koln și Hamburg și-au exprimat deja interesul. Problema? Le sperie prețul pus de VfB: 8 milioane euro!

55,65 minutepe meci, în medie, a jucat Maxim sezonul trecut pentru VfB în Bundesliga: 1.447 de minute în 26 partide (34 posibile)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Iunie 2015, 10:37

DE UNDE SE DOVEDESTE CA NU E INTOTDEAUNA BINE SA TE ARUNCI CA INECATUL LA PRIMA OFERTA... ASTIA VOR SA L TINA CA BACKUP.... PT UN D AL LOR DESI N AR FI MAI VALOROS CA EL... CA SI IN CAZUL PANTILIMON DE ALTFEL... MAI BINE PRIMA DATA LA O ECHIPA MAI MICA UNDE SA FII DESTUL DE SIGUR CA VEI JUCA DECAT VEZI DOMLE REAL SAU CINE DRACU MAI STIE CINE SI SA STERGI BANCA DE REZERVE..PIERZI SI TU SI NATIONALA IN ACELASI TIMP

Vezi toate comentariile (1)
Comentează