INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RIJEKA

"Messi" al României lovește din nou! A avut nevoie de 10 minute pentru a fi decisiv în derby-ul cu Hajduk. Florentin Matei a vorbit după meci pentru GSP.ro

Articol de - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 21:00

Rijeka a câștigat meciul cu Hajduk Split din deplasare, scor 2-1, deși gazdele au fost cele care au deschis scorul în minutul 25 prin Susici.

VEZI VIDEO

Vesovici a înscris pentru Rijeka în minutul 56 la 3 minute după ce a intrat pe teren. Accidentat de la meciul cu Dinamo Zagreb de la mijlocul săptămânii, Florentin Matei a început acest joc ca rezervă.

A intrat pe teren în minutul 69 și a fost din nou decisiv pentru echipa sa. A pasat excelent la golul lui Gavranovici din minutul 79. Rijeka e sigură de locul 2, având 72 de puncte, cu 14 peste Hajduk și 4 sub Dinamo Zagreb care e lider.

5 pasedecisive și două goluri are Matei la Rijeka

- Florentin, încă o pasă de gol, îți merge tot mai bine la Rijeka...
- Mulțumesc lui Dumnezeu, da. Azi sincer nici nu trebuia să fiu în lot, am fost accidentat și încă mai am dureri. Nu m-am antrenat deloc, dar uite că am intrat și am făcut-o destul de bine.

- Patru puncte până la Dinamo Zagreb, mai credeți în titlu?
- Nu prea, e greu. Mai sunt doar 3 meciuri, e bine că suntem siguri de locul 2, vom juca în cupele europene. E foarte greu ca Dinamo Zagreb să se încurce.

- "Florentin Matei urmărit de Leicester", a fost un titlu din presă, cum sună?
- Eu mă bucur că sunt apreciat aici, îmi dă mare încredere asta, mai ales atunci când jucăm acasă cu stadionul plin. Scouteri sunt la fiecare meci, dar una e să te urmărească, alta să te vrea cineva. Probabil acum, că vom juca în Europa League, situația va sta altfel, vor veni și mai mulți.

10 goluri și 10 pase decisive are Matei în acest sezon la Rijeka și Volyn Luțk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  25 Aprilie 2016, 02:08
Postat de chromophobia pe 24 Aprilie 2016, 22:32

P-asta nu-l vede Iordanescu?Sau are ochi doar pt rezerve ca Mățel?

N ARE IMPRESARII POTRIVITI ..DOAR DUPA CE E SANTAJAT.. SA SI IA UN BLATUITOR.. AGREAT..ATUNCI..POATE..IL VOM VEDEA.. ASTA DACA NU IL IA INTRE TIMP.. VREO ECHIPA MARE.. :):)

863294053756086
Roxi Baciu  •  25 Aprilie 2016, 00:06

Sa va fie rusine sa il numiti pe un no name in fotbal MESSI.Sunteti de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  24 Aprilie 2016, 22:40

"Rijeka e sigură de locul, având 72 de puncte, cu 14 peste Hajduk și 4 sub Dinamo Zagreb care e lider."...locul?...care loc?...Si Petrolul e sigura de locul ...14...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează