INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DRAMA LUI NEŞU

Mihai a vorbit ieri cu soţia, dar încă nu-şi simte membrele: "Nu e speriat deloc"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 15 mai 2011 00:20

Medicul lui FC Utrecht, Frank van Hellemondt, pare ceva mai optimist în privinţa situaţiei fotbalistului român de 28 de ani

La antrenamentul lui FC Utrecht de ieri dimineaţă, apariţia medicului echipei, Frank van Hellemondt, produce agitaţie în rîndul presei şi al suporterilor. Toţi vor să afle cum se mai simte Mihai, de la cel care stă zilnic aproape de salonul fotbalistului român. Hellemondt a acceptat să vorbească doar cu jurnaliştii români. Fanii sînt direcţionaţi către ofiţerii de presă, iar jurnaliştii locali sînt refuzaţi politicos: celălalt medic al echipei deja a vorbit în presa batavă, aşa că Hellemondt evită posibilitatea unor discrepanţe.

- Domnule doctor, care sînt ultimele veşti despre Mihai, pe care le aduceţi de la spital?
- Sînt bucuros că acum e conştient unde se află, ştie ce s-a întîmplat, comunică deja foarte bine cu soţia lui. E liniştit, nu e speriat deloc de situaţie. Încă e ajutat să respire normal şi, din păcate, tot nu-şi simte membrele. Aşteptăm.

- Care ar fi următorii paşi medicali?
- E foarte bine că s-a rezolvat problema la nivelul oaselor, s-au fixat vertebrele. E nevoie însă de circa şase săptămîni pentru ca să putem spune că s-a încheiat acest prim capitol. (se încruntă şi priveşte în lateral) Urmează să aflăm care e starea nervilor spinali: cît şi cum sînt afectaţi, unde exact, ce poate fi recuperat acolo.

"Trebuie să dea un semn!"

- De la diagnosticul primit la internare există vreo modificare?
- Echipa de specialişti care l-a primit de urgenţă a găsit foarte uşor primul diagnostic, a fost nevoie de doar două radiografii. După operaţie însă, trebuie ca şi organismul lui să găsească, repede de tot, drumul spre vindecare! Să dea un semn, practic Mihai să simtă măcar un impuls în membre.

- Faptul că avem o veste din partea dumneavoastră înseamnă că Mihai e pe un drum bun...
- (surîde cu speranţă şi oftează) Da, eu zic că va fi bine. Nu trebuie să rămînă în starea asta, trebuie să lupte! Şi sînt sigur că se concentrează numai la asta.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
huhuruz77
huhuruz77  •  15 Mai 2011, 00:30

Nu-s pesimist, dar pe buna dreptate : la un astfel de accident ramai cu probleme grave ptr tot restul vietii. Nesu va pune ghetele in cui, din pacate ! Ii doresc SANATATE dar sa priveasca realitatea, mai bine sa triesti viata in afara gazonului decat sa ajungi intre 4 scanduri doar ptr ca te incapatanezi a juca un fotbal dur cum e cel de astazi ! Sanatate , Mihai !! SA TE FACI BINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nosthradamus_andrey2000
nosthradamus_andrey2000  •  15 Mai 2011, 00:22

MU-IE GSP MU-IE TELEVIZIUNEA ROMANA ! ! ! Propun ca toti utilizatorii sau persoanle care intra pe gsp sa gaseasca o alternativa de pagina de sport(fara sport.ro ca si aia sunt la fel) nu le mai faceti trafic acestor comunistii cu ochii doar pe bani, stiri doar de steaua minciuni in timp ce romania face performante prin handbal sau alte sporturi sau cand se joaca alte meciuri mult mai importante : ASA CA ROMANI NU VA LASATI PACALITI, MANIFEST ANTI TELEVIZIUNEA ROMANA ! ! !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează