INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Minune? Chiricheș a fost recuperat de Napoli în timp-record după o întindere

Chiricheș a înscris două goluri pentru Napoli în prima parte a acestei stagiuni // FOTO Guliver/GettyImages
Chiricheș a înscris două goluri pentru Napoli în prima parte a acestei stagiuni // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 00:00

Chiricheș a fost recuperat de Napoli în timp-record, 14 zile, de pe urma unei întinderi, iar jurnaliștii locali susțin că ar putea juca diseară cu Sampdoria.

Trei săptămâni i-ar fi trebuit în mod normal lui Chiricheș să se recupereze de pe urma întinderii la bicepsul femural stâng suferite pe 22 decembrie, la 3-3 cu Fiorentina. Napoli l-a pus însă pe picioare în doar 14 zile!

Apărătorul de 27 de ani s-a antrenat joi cu grupul, iar jurnaliștii locali susțin că el ar putea juca diseară, contra Sampdoriei, în etapa a 19-a din Serie A.

"Vlad se va număra cu siguranță printre convocați, dar nu știu dacă antrenorul Maurizio Sarri va risca să-l introducă din primul minut. Depinde foarte mult de ultimul antrenament", a aflat Paolo Del Genio, reporterul postului de radio Kiss Kiss.

În condițiile în care titularii Albiol și Koulibaly sunt indisponibili, primul suspendat, iar celălalt plecat la Cupa Africii, lui Sarri i-ar prinde bine un jucător cu experiența lui Chiricheș în centrul defensivei.

A fost și motivul pentru care clubul a făcut eforturi disperate ca să-l recupereze. De Sărbători, Vlad a fost "sechestrat" la centrul sportiv Castel Volturno, împreună cu un fizioterapeut. Iar strădaniile acestuia au dat roade. Românul ar putea reintra cu o săptămână mai devreme!

"În ceea ce-l privește pe Chiricheș, impresiile de la antrenament sunt pozitive, dar vreau să mai aștept"
Maurizio Sarri, antrenor Napoli  

9apariții are Chiricheș în Serie A 2016-2017, dintre care 8 ca titular

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close