INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu a explicat lecția dată de Șahtior în derbyul cu Dinamo Kiev: ”3-0 e un scor mic”

Bernard (dreapta), assist la primul gol al lui Marlos, a fost imposibil de ținut de apărarea lui Dinamo Kiev
Bernard (dreapta), assist la primul gol al lui Marlos, a fost imposibil de ținut de apărarea lui Dinamo Kiev

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2015 00:00

Antrenorul român l-a lăudat pe Bernard, ținta favorită  a criticilor sale de pînă acum: ”A jucat senzațional. Să nu uităm că toți brazilienii au avut nevoie de 2 ani să se adapteze”.

La fel cum Șahtiorul a dictat legea la Kiev vineri seară, în derbyul cu campioana Dinamo, Mircea Lucescu a făcut show la conferința de presă, explicînd rețeta succesului cu care a redevenit lider în Ucraina. Un 3-0 datorat în mare măsură lui Bernard, care a schimbat criticile repetate în laude.

"A jucat senzațional. I-au trebuit doi ani să se adapteze aici, dar să nu uităm că așa s-a întîmplat cu toți brazilienii", a zis antrenorul român, ce a insistat titularizîndu-l în acest sezon pe mijlocașul stînga achiziționat în 2013 de la Atletico Mineiro, cu 25 de milioane euro. Record în istoria clubului!

"3-0 e puțin față de cum s-a jucat. A fost un rezultat normal, am fost foarte motivați, am jucat un fotbal fantastic și i-am dominat categoric", explică Il Luce.

El a punctat și în privința lui Piatov, pedepsit după gafele cu PSG, excelent vineri: "Uneori cred că îi face bine să privească meciurile și din tribună".

A aruncat tricoul după schimb!

Iarmolenko nu a putut accepta cel mai aspru eșec pe teren propriu cu Șahtior. A făcut schimb de tricouri cu Stepanenko, însă nu a ajuns cu el acasă. Frustrat probabil de rezultat, atacantul pe care Mourinho l-a urmărit la Kiev în meciul cu Spania a aruncat tricoul pe gazon și nu l-a mai ridicat.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează