INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Mircea Lucescu este curajos:"Vreau să jucăm cu Real, Barcelona, Chelsea" » Ce echipă vrea să evite antrenorul român

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 16:01

Şahtior Doneţk s-a calificat în şaisprezecimile UEFA Champions League, după ce a terminat pe locul doi, o grupă cu FC Porto, Atheltic Bilbao şi BATE Borisov.

În următoarea faza a competiţiei, elevii lui Mircea Lucescu vor întîlni una din echipele clasate pe locul 1 în celelalte grupe, iar antrenorul român vrea să se lupte cu marile forţe ale Europei.

"Cred că vom cădea cu o echipă din Germania, dar lumea vrea să jucăm cu Monaco. Eu vreau să jucăm cu Real, Barcelona şi Chelsea. În acesată fază nu mai sînt echipe slabe. Nu aş vrea să jucăm cu cei de la Atletico Madrid, pentru că este greu să cîştigi contra lor.

A fost un an greu, dar am avut şi multe satisfacţii. Am cîştigat campionatul, Cupa şi ne-am calificat în Champions League, ceea devine o obişnuinţă", a declarat Lucescu pentru DolceSport.

Posibilii adversari ai lui Şahtior:

Atletico Madrid
Real Madrid
Barcelona
Bayern Munchen
Chelsea
Borussia Dortmund
AS Monaco

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
seur
seur  •  13 Decembrie 2014, 13:15

Hai sa kkm ca pleaca trenu'!!!!!

senemagugu_nagaga
senemagugu_nagaga  •  13 Decembrie 2014, 11:44

Eu credeam că nu vrea să joace împotriva celor de la Al Khamila , unde-i puradelul Raj ... Sau l-or fi dat și ăia afară ... O să-și găsească oricum niște răzeși , că Iedi a găsit ceva panduri ... Dacă tata e cineva ... musai ca și progenitura să fie băgată în seamă ... Asta de la Ceaușescu n-i se trage ... Păi cum a fost unul Capitan la 15 ani , de ce n-ar fi și Iannis fotbalist la 15 kile ? Jurnaliștii care-i ridică ode sunt Jules-ii Verne ai gazetăriei ...

oricare
oricare  •  13 Decembrie 2014, 11:40

Mai rettarzi la GSP, Benfica? Ati luat clasamentul invers? In cel mai rau caz ati vrut sa ziceti Porto, doar ca aia nu pot fi adversary cu Sahtior pentru ca au fost in aceeasi grupa. Io ma mir ca aveti salarii la ce prostii scrieti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează