INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu nu reuşeşte să îşi explice înfrîngerea cu Dnepr: ”N-am înţeles ce-am jucat!”

Mircea Lucescu a suferit primul K.O. în acest campionat, după ce pornise cu 6 succese consecutive
Mircea Lucescu a suferit primul K.O. în acest campionat, după ce pornise cu 6 succese consecutive

Articol de - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 22:01

Antrenorul lui Şahtior acuză relaxarea şi greşelile făcute de jucătorii experimentaţi: ”Dnepr a jucat mai bine, a fost motivată şi ne-a dat o lecţie. Noi parcă veniserăm să scoatem un egal”.

Mircea Lucescu nu-şi mai priveşte de sus rivalele din Ucraina. După aproape un an, 5 luni şi 41 de etape, Şahtior nu mai e lider, iar de pe 1 mai 2011 nu mai pierduse un meci în care să încaseze trei goluri! Înfrîngerea clară cu Dnepr (1-3) l-a înfuriat pe Il Luce, care şi-a criticat elevii pentru atitudine.

"Jucătorii mei, mai ales cei exprimentaţi, au făcut o mulţime de greşeli. Cei patru oameni ofensivi ai lui Dnepr, Zozulia, Seleznev, Konoplianka şi Matheus, au făcut tot ce-au vrut cu apărarea noastră. Nu am înţeles nimic din ce-am jucat! Au intrat în teren relaxaţi, poate se gîndeau la egal, însă Dnepr a jucat mai bine, a avut mai multă dorinţă şi a învins meritat. O lecţie ce ne dă de gîndit", a declarat Lucescu.

Antrenorul român i-a acuzat pe brazilienii transferaţi în vară şi titularizaţi duminică, Fred şi Fernando, pentru evoluţia slabă: "În Ucraina n-ai timp să mergi liniştit cu mingea la picior, să te întorci, ci trebuie să lupţi tot timpul! Dnepr a profitat şi ne-a surprins descoperiţi pe contraatac pe spaţiile mari lăsate".

70 de meciuri fără penalty împotrivă a avut Şahtior în campionat pînă la eşecul cu Dnepr. Ultimul 11 metri l-a primit Dinamo Kiev pe 1 mai 2011

"Brazilienii nou-veniţi trebuie să înţeleagă că aici nu se pot plimba cu mingea la picior, iar după ce-o pierd să stea se uite!" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dash.berlin
dash.berlin  •  28 August 2013, 01:43
Postat de ovidiu_3003 pe 27 August 2013, 10:29

Lasa Luce ...te ai invatat sa castigi tot ? Bucura te ca ai concurenta ...

tu esti oltean get beget?!

monteverdi
monteverdi  •  27 August 2013, 17:52
Postat de plischi pe 27 August 2013, 10:26

E MAI GREU SI BANI SI PUNCTE!

Asa este,s-au incasat 100 de milioane de euro la Sahtior pe transferuri.E clar ca inlocuitorii jucatorilor Mkhitarian,Fernandinho si Wilian nu pot fi la acelasi nivel cu acestia dupa doar cateva meciuri.In plus,in partida cu Dnepr,Sahtior a avut cinci jucatori accidentati,iar Bernard de abia a aterizat la Donetk si a inceput sa se antreneze. Jocul lor nu se mai leaga asa ca inainte,prea multe pase prin mijlocul careului,acolo unde se grupeaza cam toata echipa adversa.Acesti trei jucatori care au plecat erau adevarate creiere ale echipei,stiau cum si cand sa accelereze jocul si sa-l "aeriseasca".Dar ei jucau de multa vreme impreuna cu echipa, iar Lucescu i-a "slefuit" in t

nicolas84
nicolas84  •  27 August 2013, 13:41

Ma mir ca n-a gasit asta explicatie. E si usoara explicatia : raul, ramul , vantul, arbitrul, galeria, destinul ...etc. Ma dezamageste "IL GRANDE LUCE" , era mai bun la d'astea. Sa vina oare sfarsitul lumii odata ce il mai paraseste p'asta tupeul ????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează