INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Mircea Lucescu: "Poate că Răzvan s-a certat cu Mutu doar pentru a-l motiva"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2010 00:00

Mircea Lucescu a oferit o perspectivă nouă răcelii intervenite între Adrian Mutu şi Răzvan Lucescu după înfrîngerea din Serbia. "Poate că problemele cu selecţionerul au apărut ca Mutu să fie motivat pentru a da mai mult", a zis antrenorul lui Şahtior într-o intervenţie în Italia, la RadioBlu. 

El a adăugat: "Adrian e un jucător extraordinar, dă încredere colegilor, s-a recuperat pe plan fizic. Asta e bine şi pentru echipa naţională a României, şi pentru Fiorentina. La 31 de ani el poate da încă mult, dar prezenţa sa pe gazon trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
jar0d
jar0d  •  25 Ianuarie 2010, 00:21
Postat de depeche pe 24 Ianuarie 2010, 20:55

Ah, corect, suferise... si nu a jucat in acel meci. Iar pe Real i-au mai batut si altii in acel an, iar antrenorii acelor echipe sunt acum necunoscuti... esti penibil daca te legi de doua-trei meciuri in care Lucescu a fost pe banca. Este un antrenor bun pentru un campionat mediocru. Vrei sa iti aduc aminte ca la noi nu a reusit sa castige campionatul? Ce daca a fost primul antrenor care a calificat Romania? Iordanescu e mare antrenor pe langa el, ca ne-a dus in top 8 in 94...

tu nu dor ca esti varza la fotbl, dar si in rest e pe langa toate Pai tu un infarct crezi ca e ca un cos? il scoti si scapi? :))Cand suferi un infarct mai degraba te gandesti daca vei mai trai maine decat sa te gandesti ca ai meci in preliminariile ligii..esti paralel la toate capitolele, nu doar la fotbal. Referitor la performantele lui ca antrenor, a castigat campionatu-n Romania cu 2 echipe diferite(Dinamo, Rapid)..iar te-ai facut de ras si ai dovedit ca n-ai cultura generala fotbalistica!

 •  24 Ianuarie 2010, 22:43

probabil nu urmaresti fotbalul international. Vezi ca uefa cup e detinuta de lucescu cu sahtior. O sa zici, ce mai e si uefa cup asta? Mai nimic, echipele ukrainiene au castigat-o de 100 de ori pana acuma :)). Glumesc, desigur, a fost prima cupa uefa castigata vreodata de o echipa ukrainiana.

 •  24 Ianuarie 2010, 22:36
Postat de depeche pe 24 Ianuarie 2010, 20:57

Educat? Omule, tu ce citesti de acolo din SUA? Daca asta e om educat atunci voi sunteti intelectualii Romaniei! :) Atat, nimic mai mult... Lucescu e antrenor mediocru si penibil ca om, zero ca si caracter.

nu mai vorbi daca nu cunosti.. Nu ajunge spatiul aici sa enumar realizarile lui lucescu. O sa-ti spun doar atat, intreaba pe cei mai mari ca tine sa-ti povesteasca cum a calificat lucescu nationala la euro 84 (in primele 8 ale europei) dintr-o grupa in care porneam cu sansa a 4a dupa italia (campioana mondiala), cehoslovacia, suedia. O sa ma intrebi cu inocenta ta simpatica cine e singurul selectioner roman care a invins italia intr-un meci oficial.. E vorba chiar de Mircea Lucescu :))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează