INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MIRCEA LUCESCU S-A RETRAS

EXCLUSIV Ce a stat în spatele deciziei lui Mircea Lucescu: „Îl cunosc foarte bine, știu ce a considerat și de ce a făcut-o acum”

Mircea Lucescu s-a retras +38   FOTO
Mircea Lucescu s-a retras

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 20:48 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 23:19

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, prieten de-o viață cu Mircea Lucescu, a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, decizia lui Il Luce de a-și da demisia de la Dinamo Kiev, o mișcare sinonimă și cu încheierea unei cariere spectaculoase. 

Ultimul meci al carierei lui Mircea Lucescu a fost întâlnirea dintre fosta și actuala echipă a românului, care s-au întâlnit în derby-ul Ucrainei. Șahtior a învins-o pe Dinamo Kiev, 1-0, iar tehnicianul de 78 de ani și-a anunțat la final plecarea de la formația lui Igor Surkis.

Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”
MIRCEA LUCESCU S-A RETRAS
Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”

Constantin Anghelache: „Mircea Lucescu a considerat că este un moment frumos să se retragă”

Constantin Anghelache consideră că Mircea Lucescu avea decizia pregătită și a considerat derby-ul Șahtior - Dinamo Kiev prilejul perfect pentru ieșirea din scenă: 

„Îl cunosc foarte bine pe Mircea Lucescu. Nu cred că a fost o decizie de moment. Cred că ar fi luat aceeași decizie și dacă ar fi câștigat. A considerat că este un moment frumos să se retragă din fotbal la finalul unui meci între cele două echipe pe care le-a antrenat în Ucraina

Nu s-a retras înfrânt de oricine, ci de o echipă formată de el. Ar fi vrut să-și încheie cariera în vară, când îi expria contractul. A dus un an și jumătate în condiții extrem de grele în Ucraina, conflict militar, incapacitate organizatorică, antrenamente și meciuri pe unde apuca. 

Ce a stat în spatele deciziei lui Mircea Lucescu: „Îl cunosc foarte bine, știu ce a considerat și de ce a făcut-o acum”
Pe Constantin Anghelache îl leagă o prietenie de lungă durată cu Mircea Lucescu

A acumulat multă uzură în acestă perioadă. Își va lua un concediu mai lung, dar nu va sta însă departe de fotbal”, a declarat Anghelache, în dialog cu GSP.ro. 

Nu cred că și-a încheiat cariera, ci doar aventura de la Dinamo Kiev. Eu îl cunosc foartre bine, iar nea Mircea nu poate trăi fără fotbal! Vă spun 100%. Sau îl văd în continuare pe bancă, 100%. Sau poate în alt rol, dar știți ce înseamnă a fi manager, înseamnă implicare.

- Mircea Rednic, antrenor UTA, la DigiSport

VIDEO Mircea Lucescu, despre cheia succesului într-o carieră fabuloasă: „Când câștigi și ai succes nu mai poți să trăiești fără el că te îmbolnăvești!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev! Se retrage din fotbal

Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează