INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŢSKA SOFIA

Mitea şi-a găsit echipă: Andone îl vrea la ŢSKA!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

După ce a ajuns la ŢSKA, Ioan Andone este hotărît să facă achiziţiile care să-i permită să o depăşească pe Levski în lupta pentru titlu.

În afară de Pancu şi Florentin Petre, care au semnat contracte cu ŢSKA înainte ca instalarea tehnicianului să aibă loc, un alt român este pe lista lui Andone. Liber de contract după despărţirea de Dinamo, Mitea va ajunge în Bulgaria în următoarele zile pentru a negocia un viitor angajament.

Fostul atacant al lui Ajax nu va fi ultimul român care se transferă la "militari" în această iarnă. În afară de el, conducătorii clubului sofiot sînt interesaţi şi de Ianis Zicu, dar urmăresc atent şi alte piste.

Citeşte interviul realizat de Cristian Geambaşu cu Mitea în urmă cu numai cîteva zile!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
red_dog1982
red_dog1982  •  18 Ianuarie 2010, 18:02

STATI LINISTITI CA IL TRIMIT BULGARII PACHET INAPOI CAND O SA AUDA CE PRETENTII SALARIALE ARE COCALARU! CA VB AIA A REFUZAT EL PE LAZIO CA II OFEREA UN SALARIU PREA MIC!

 •  18 Ianuarie 2010, 18:02

...BSP din ce sa mai traiasca?!

 •  18 Ianuarie 2010, 16:49

Cita inconstienta! Adica ne batem joc de bulgari,bagindu-le pe git cel mai infantil jucator(Mitea)si cel mai puturos(Zicu).Vor fi luati la goana,sau vor fi rezerve eterne, luind bani degeaba.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează