INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Moratti se înclină în faţa lui Mircea Lucescu

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Mai mare recunoaştere pentru valoarea unui antrenor nu există.

 

Într-un moment în care are Europa la picioare, după ce-a luat campionatul, Cupa, în Italia, şi Liga Campionilor, Massimo Moratti şi-a adus aminte de un tehnician pe care l-a adus pe banca Interului cu 12 ani in urma, pentru  nici jumatate de an: Mircea Lucescu.

Rugat de Gazzetta dello Sport să treacă în revistă antrenori şi jucători cu care a lucrat de-a lungul timpului şi care i-au rămas în memorie, patronul Interului l-a numit, fără să stea prea mult pe gînduri, pe Mircea Lucescu.

"Îmi amintesc cu mare plăcere de Lucescu. Un om modest, care a venit la echipă şi după numai cinci partide aveam deja 25 de goluri marcate. A început foarte bine", a spus omul de afaceri italian.

Moratti a explicat de ce s-a rupt apoi colaborarea cu tehnicianul român: "Şi-a pus jucătorii în cap".

Lucescu a fost adus de el pe banca nerazzurrilor în decembrie 1998, dar n-a rezistat decît cîteva luni. "Am plecat atunci şi din cauza lui Ronaldo. Trecea mai mereu peste cuvîntul meu. Venea la antrenament cînd voia, pleca la Rio fără să-mi spună nimic", a povestit la un moment dat antrenorul de acum al lui Şahtior.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
 •  29 Mai 2010, 15:31

...apropo,Moratti nici macar nu stie cum se scrie numele Lucescu...Ce a declarat ,a declarat din complezenta.Lucescu e bun ,dar in Ucraina ,nu in Italia."Il Luce" se crede superior si lui Mourinho...Fala si lauda caracterizeaza tziganii in Romania.

 •  29 Mai 2010, 13:56
Postat de pe 29 Mai 2010, 13:23

@ farmaceuk ori n-ai auzit de Ienei,tot antrenor roman ori esti batut in cap.Lucescu la Dinamo a luat bataie de la 17 Nentori iar Ienei ti-a luat 5 campionate si a castigat CCE care face cat zece prezente mediocre in Italia + Turcia si Ucraina la un loc...Ramane ca esti batut ion cap

meritul lui Ienei e mic! Halagian a facut echipa, de la A la Z! mai cititi si voi despre cacatele alea de echipe cu care simpatizati si nu mai vb in necunostinta de cauza! pacalici de liceu!(cel putin cu creier de liceu)

 •  29 Mai 2010, 13:53

Moratti a si uitat de numele Lucescu...,a si uitat ca a antrenat Interul. Dar gsp.n-a uitat si ce si-a zis:'hai s-o bagam la fraieri" Si-au bagat-o......

Vezi toate comentariile (24)
Comentează