INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MANCHESTER UNITED

Mutare de senzaţie pentru Ştefan Radu » E chemat să salveze onoarea lui Manchester United!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 19:40

Ştefan Radu, fundaşul stînga al lui Lazio, se află pe lista jucătorilor pe care Manchester United vrea să-i transfere în această vară.

Footballdirectnews.com susţine că românul e dorit de englezi pentru a-l înlocui pe Patrice Evra, 32 de ani, care ar urma s-o părăsească pe United la finalul sezonului. Pe lista echipei lui David Moyes mai este şi Luke Shaw, însă jucătorul de 18 ani este aproape de un transfer la Chelsea.

Iniţial, tehnicianul s-a gîndit să-l aducă pe Leighton Baines, fostul său jucător de la Everton, însă fundaşul şi-a prelungit deja contractul cu actuala sa echipă. Astfel, Ştefan Radu a devenit una dintre principalele ţinte ale lui Manchester United, mai ales că poate acoperi şi postul de fundaş central, care va fi lăsat descoperit după plecarea lui Nemanja Vidici.

"Au fost discuţii despre aducerea lui Radu de la Lazio. El este unul dintre puţinii jucători la care ne uităm şi se încadrează şi în suma de transfer pe care suntem dispuşi să o plătim", ar fi declarat o sursă din cadrul clubului.

Ştefan Radu, 27 de ani, se află la Lazio din 2008 şi este unul dintre cel mai bine cotaţi fundaşi stînga din campionatul italian. În trecut, acesta a mai atras atenţia unor cluburi ca FC Barcelona, Manchester City, Bayern Munchen sau AC Milan.

10 milioane de euro este cota lui Radu, conform transfermarkt, fiind al doilea român din top după Vlad Chiricheş, care e cotat la 11

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
starlock
starlock  •  28 Martie 2014, 16:18

aiurea.... nu are ce cauta asta la mu .

domnelu
domnelu  •  18 Martie 2014, 17:59

Daca nici pentru Piturca nu e bun, de unde elucubratiile cu United?

caminero
caminero  •  18 Martie 2014, 13:17

Mai bine se ducea la City, rămînea cu aceeaşi nuanţă azurie pe tricou ... :D :D :D

Vezi toate comentariile (38)
Comentează