INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Mutare spectaculoasă pentru Stanciu: Anamaria Prodan tocmai a dezvăluit suma de transfer » Ar bate un nou record!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 18:28

Anamaria Prodan a vorbit despre situația lui Nicolae Stanciu (24 de ani), care are mari șanse de a ajunge la Sparta Praga în această iarnă. Ea susține că formația cehă va sparge banca, iar românul va deveni cel mai scump jucător ajuns în Cehia vreodată, la fel cum s-a întâmplat și când a ajuns în Belgia.  

"Sperăm să rezolvăm săptămâna asta. Are 4 oferte, dar el a ales Praga. Încercăm o variantă de împrumut cu opțiune de cumpărare. Sau încercăm o variantă cu un transfer definitiv.

Au bani, stau foarte bine din acest punct de vedere. Sparta Praga vrea să ia campionatul la anul. El vrea să joace undeva, să nu mai aibă probleme. Anderlecht a cheltuit cu el până acum cam 12 milioane de euro.

Belgienii cer 8-9 milioane de euro. Sparta Praga are acești bani. E a doua oară când Stramaccioni îl vrea. Antrenorul l-a dorit foarte tare. E a doua oară când îl doreşte şi asta a cântărit foarte mult. L-a sunat să vadă ce îşi doreşte Stanciu pe teren, să stabilească poziţia. Decizia e a lui. Trebuie să se simtă bine", a zis Anamaria Prodan la TV Digi Sport. 

Oficialii Spartei Praga au anunțat recent că vor face orice pentru a-l aduce pe Stanciu în Cehia: 

"Mi-ar plăcea foarte mult ca Stanciu să vină aici. Suntem concentraţi să-l aducem pentru că îl cunoaştem foarte bine. Avem nevoie de jucători care să poată juca număr 10 şi număr 8, iar el e perfect.

Nicolae este prioritatea mea din momentul în care am fost numit director sportiv. Vede jocul foarte bine, conduce mingea excelent, munceşte mult şi e o persoană foarte politicoasă", a declarat Zdenek Scasny, potrivit TV Telekom Sport. 

2.9 milioane de euro
a costat cel mai scump transfer din istoria Spartei Praga. Tal Ben Haim de la Maccabi Tel Aviv este jucătorul pe care cehii au plătit acești bani în vara lui 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 14:40

Din lac in put.Daca e adevarat. Lasati baiatul ala sa joace ,nu va mai ganditi numai la bani.

romeverest
romeverest  •  05 Ianuarie 2018, 11:30

In toata activitatea sa de impresar, Woody Woodpecker nu a fost capabila sa faca un transfer serios in fotbalul adevarat !! Transferul lui Stanciu la Anderlecht a fost rezolvat de alt impresar, in rest doar jucatori transferati prin campionate nesemnificative, sau prin tot felul de tari exotice !!

dakesis
dakesis  •  05 Ianuarie 2018, 09:52

partea buna e ca acum vom mai auzi si noi cate ceva despre Vatajelu, ca altfel... Oricine nu e trecut pe la branzarie este ignorat de marii jurnalisti...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează