INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHEMAT LA ORDINE

Mutu a întrerupt antrenamentul!

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2010 00:00

Atacantul român s-a oprit din şedinţa de pregătire imediat ce s-a aflat ştirea că a fost prins dopat. A fost preluat imediat de medicul echipei toscane Paolo Manetti şi team managerul Roberto Ripa pentru a da explicaţii.


Directorul sportiv Pantaleo Corvino a rămas şocat: "Dar ce naiba mai e şi asta", a replicat oficialul viola, aflat în negocieri pentru ultimele mutări în mercato. După care a plecat val-vîrtej de la hotelul unde se derulează negocierile în săptămîna finală pentru transferuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  28 Ianuarie 2010, 19:30

nu merita nici macar un articol acest individ. A facut fotbalul romanesc de ras! Asta este produsul escrocilor marca Becali! Rusine FRF, M Sandu, Lupescu , prunea, niste drogati. Scuipati pe ei!

 •  28 Ianuarie 2010, 18:45

Si cand ma gandesc ca unii aveau tupeul sa-l compare cu HAGI. HAGI s-a nascut magician si a ramas magician si prin munca depusa zi de zi la antrenamente si datorita vietii sportive imaculate pe care a dus-o. Mutu s-a nascut talent si a murit speranta. Daca ar fi muncit la fel de mult ca Hagi poate ar fi ajuns la jumatatea valorii regelui, asa, nu dau nici un scuipat degerat pe el. Pacat de el di de talentul lui

anormal
anormal  •  28 Ianuarie 2010, 17:49

sincer imi pare rau pentru el .. :|

Vezi toate comentariile (13)
Comentează