INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mutu ameninţă Interul! » Briliantul în faţa golului 100 în Serie A

Mutu stă destul de rău cu Cesena în clasamentul Serie A: locul 18, din 20, retrogradant
Mutu stă destul de rău cu Cesena în clasamentul Serie A: locul 18, din 20, retrogradant

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 19:46

Atacantului Cesenei i-ar plăcea să puncteze împotriva primei sale echipe din Italia: ”Şi dacă înscriu cu genunchiul sînt mulţumit. Important e să sărbătorim”.

Adi Mutu se află în faţa unei borne istorice: golul 100 în Serie A. O performanţă unică pentru fotbalul românesc, neatinsă de nici un alt stranier care a activat sau activează în Il Calcio.

Deşi nu se omoară cu statistica, atacantul Cesenei recunoaşte că "e o cifră importantă, puternică, poate şi pentru că face parte din îndelungatul meu istoric în fotbalul italian". Şi ţine s-o bifeze chiar mîine, cînd programul i-o scoate în faţă pe Inter (16:00, Digi Sport 1 în direct), echipa la care a făcut primii paşi în Serie A după transferul de la Dinamo, în ianuarie 2000.

"Nu m-am gîndit la un mod anume în care mi-ar plăcea să marchez. Pentru noi, atacanţii, contează un singur lucru: plasa care se scutură în urma şutului tău", a mărturisit Briliantul cotidianului Gazzetta dello Sport. El ar fi mulţumit să-l dea "şi cu genunchiul. Important e să sărbătorim. Presimt o victorie cu 2-1".

L-au vrut înapoi
Mutu a dezvăluit Gazzettei că era să se întoarcă la Inter în urmă cu 4 ani. "Am fost aproape. Mă voia Mancini, impresarul meu a discutat o bună perioadă de timp cu nerazzurrii, dar în cele din urmă nu s-a făcut nimic", a dezvăluit Briliantul.

Întîlnire cu Chivu?
Şansele unui duel Mutu - Chivu sînt mici. Victima unei întinderi la muşchii aductori în meciul de Ligă cu ŢSKA Moscova (1-2), fundaşul Interului şi-a reluat pregătirile, dar are un program separat. Dacă va fi convocat, va sta cel mai probabil pe bancă.

Victima vrăjitoarelor?
Briliantul apare şi el în dosarul vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa. Pe 27 noiembrie, după prima lui "dublă" pentru Cesena, Mutu a primit un SMS din partea fiului uneia: "Ai văzut cît ne-am rugat pentru tine?". Jucătorul i-ar fi trimis apoi 2.000 de euro.

GOLURILE ROMÂNULUI ÎN SERIE A
54 - Fiorentina
18 - Parma
16 - Verona
7 - Juventus
4 - Cesena

CUM A MARCAT
38 cu piciorul drept
19 cu piciorul stîng
16 cu capul
8 din lovitură liberă
18 din penalty

254 de apariţii a bifat Mutu în Serie A pînă acum

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ronaldo666
ronaldo666  •  17 Decembrie 2011, 13:42
Postat de rmelicescu pe 17 Decembrie 2011, 09:39

Ati inebunit? Ma rog,unde sunt ,cele 7(sapte ) goluri,pt Juve>? A jucat,doar 25 min. ( ultima etapa,fara miza)?

da dupa tine cat a jucat mutu la juve?

drughi009
drughi009  •  17 Decembrie 2011, 10:22

da-le mutule cat mai multe la spurkii blatisti de la inter-merda milano

drughi009
drughi009  •  17 Decembrie 2011, 10:21

da-le mutule cat mai multe la spurkii blatisti de la inter-merda milano

Vezi toate comentariile (5)
Comentează