INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Mutu are ruptură la gambă! » Ratează meciurile cu Ungaria şi Olanda?

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 20:28

Atacantul lui Ajaccio va trebui să stea pe margine minimum trei săptămîni. Prezenţa la meciurile cu Ungaria şi Olanda a devenit problematică.

După accidentarea lui Marica, încă o veste tristă pentru echipa naţională vine din Corsica! A căzut şi Mutu! "Briliantul" a suferit ieri, la antrenamentul lui Ajaccio, o ruptură la gamba dreaptă, iar prezenţa lui la "dubla" din preliminariile CM cu Ungaria (22 martie) şi Olanda (26 martie) e deja pusă sub semnul întrebării. Jucătorul a efectuat aseară un RMN, estimările medicilor mergînd către o pauză de minimum trei săptămîni.

"Nu se pune problema unei operaţii, va intra direct pe tratament şi recuperare", au punctat apropiaţi ai jucătorului. Dacă lucrurile nu se vor complica pentru Mutu, el ar putea să mai prindă, în varianta optimistă, doar un meci înainte de confruntarea "tricolorilor" de la Budapesta: Marseille - Ajaccio, pe 16 martie.

3 goluri a marcat Mutu pentru Ajaccio în 2013: unul cu Valenciennes şi două cu Lyon, toate pe teren propriu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mimnea
mimnea  •  14 Februarie 2013, 09:09

Mutu si atat,ce tot al ridicati an slavi, cum ar fi Briliantul terminati odata cu prostiile astea fiindca au fost si sunt jucatori de mare, dar mare clasa si caracter si li se spune doar pe nume ,asa ca lasatio mai moale,iar despre absenta lui ,eu stiu ca ,s-a obtinut victorii cu nationala si fara el.

titi54
titi54  •  14 Februarie 2013, 08:14

Mutu ,nu are ce sa rateze, Mutu este un ratat! nu-l mai bagati atat in seama.

outsider312
outsider312  •  14 Februarie 2013, 04:58

Lui Mutu i se "rupe" de nationala de o vreme buna asa ca nu-i un soc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close