INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mutu corsicanu'? » Ofertă-surpriză de la Ajaccio pentru ”Briliant”

Mutu mai are un an de contract cu Cesena și se antrenează separat așteptînd oferta potrivită
Mutu mai are un an de contract cu Cesena și se antrenează separat așteptînd oferta potrivită

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 19:10

Aflat în discuţii cu cîteva echipe din Turcia, atacantul român de 33 de ani e dorit în Ligue 1. Gazzetta dello Sport a dezvăluit ”pista franceză” apărută pentru jucătorul Cesenei.

Mai sînt trei săptămîni pînă se va închide mercato şi Mutu tot îşi caută echipă. Pus pe linie moartă la Cesena, ce încearcă să scape de salariul său de 1,5 milioane de euro, atacantul român ar putea juca împotriva lui Nicoliţă în Ligue 1! Gazzetta dello Sport a anunţat ieri că "Briliantul" are, mai nou, o pistă franceză: Ajaccio, locul 16 în campionatul trecut, se arată interesată de atacantul român de 33 de ani.

Echipa corsicană caută urgent un vîrf şi deja a testat mai multe variante. Ţinta principală a fost Ribas, care a semnat însă cu Monaco. Ajaccio s-a orientat către Brandao (32 de ani), brazilianul liber după ce s-a despărţit de Marseille, dar negocierile sînt complicate. Iar ceilalţi rivali ai lui Mutu sînt, potrivit football365.com, Kitambala (St. Etienne, 23 de ani), Hoarau (PSG, 28) sau Cavenaghi (Villarreal, 28).

Zilele trecute, Adrian a refuzat o ofertă din Qatar de 2 milioane de euro. "Ştie că dacă alege să joace în Asia sau în America îşi va reduce drastic şansele la «naţională». Este ambiţios, vrea să rămînă în Europa să-l vadă Piţurcă şi să ajute România să ajungă la Mondialul din 2014!", spun amicii lui Mutu.

"Nu mă surprinde că Mutu nu şi-a găsit echipă, asta este doar o consecinţă a vieţii sale extrasportive şi a tot ceea ce a făcut pînă acum" ( Mircea Sandu, preşedinte FRF)

"Campionatul turc nu-i cu nimic inferior celui italian, spaniol ori englez. Încă nu vă zic numele echipei la care voi juca. Mi-ar plăcea să stau în Istanbul, dar am oferte şi de la cluburi din alte oraşe" (Adrian Mutu, pentru firenzeviola.it)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează