INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA / ATALANTA - CESENA 4-1

Mutu nu a marcat nici aseară golul 100!

Mutu a reuşit aseară 82,8 pase corecte împotriva Atalantei Foto: Guliver/GettyImages
Mutu a reuşit aseară 82,8 pase corecte împotriva Atalantei Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 decembrie 2011 11:07

Mutu a avut ocazia egalării aseară, la 2-1 pentru Atalanta, dar a ratat al 100-lea gol al său în Serie A. A reuşit doar un assist

Chiar ar fi putut marca Mutu la Bergamo. S-a zbătut aproape de unul singur în atacul Cesenei, şi-a creat cîteva ocazii, a fost o dată foarte aproape de golul 100, însă nu a găsit drumul spre plasă. Şi echipa sa a fost învinsă clar de Atalanta.

În minutul 39, cînd gazdele conduceau cu 2-1, a ajuns în faţa porţii la centrarea lui Ghezzal. Finalizarea a fost un dezastru. Pe lîngă. După pauză, şi-a motivat colegii, cerîndu-le să lupte. Le-a dat exemplu, a alergat mai mult, a coborît în linia mediană pentru "mingea perfectă". Însă nu a fost seara lui.

Enervat de nereuşită, Mutu a sărit la Peluso. Totuşi, mîna sa pe faţa rivalului a fost iertată de arbitru: doar "galben". Antrenorul Daniele Arrigoni a sesizat starea de tensiune a românului. Şi l-a înlocuit în minutul 88.

20.000 - Barieră depăşită
ANGLIA. Marc Albrighton, aripa lui Aston Villa, a marcat aseară (la x-x cu Arsenal) golul cu numărul 20.000 din Premier League, care se derulează din 1992 sub acest nume. Reuşita 19.999 i-a aparţinut lui Ryan Giggs, veteranul lui Man. United (x-x în deplasarea cu Fulham) punctînd astfel în toate cele 20 de sezoane jucate de cînd Premier League a înlocuit vechea First Division.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează