INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mutu pleacă în exil » Patronul Cesenei şi-a trimis jucătorii în cantonament pe termen nelimitat

Cele 7 goluri marcate de Mutu n-au ajutat-o pe Cesena să scape de ultimul loc în Serie A // Foto: Guliver/GettyImages
Cele 7 goluri marcate de Mutu n-au ajutat-o pe Cesena să scape de ultimul loc în Serie A // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 20:31

”Briliantul” şi colegii vor fi cazaţi în staţiunea balneară Fratta Terme, la 16 kilometri de Cesena. ”Îi voi ţine acolo cît voi considera de cuviinţă!”, a tunat Igor Campedelli.

Eşecul de duminică de la Cagliari (0-3), dar mai ales apatia lui Adrian Mutu şi a colegilor săi în joc l-au înfuriat pe patronul Cesenei. Deşi echipa e practic retrogradată, Igor Campedelli nu acceptă să se piardă aşa şi a trecut la măsuri dure: "Începînd de marţi, echipa pleacă în cantonament pe termen nelimitat. Şi-o voi ţine acolo cît voi considera de cuviinţă. Iar de acum înainte vor intra pe teren doar aceia care au motivaţie şi vor pune umărul pentru binele Cesenei, nu cei care vînează bonusuri contractuale personale".

Noul cartier general al alb-negrilor a fost stabilit la Fratta Terme, o staţiune balneară aflată la 16 kilometri de Cesena, 25 de minute de mers cu maşina. Echipa a ajuns ieri acolo, după antrenamentul desfăşurat, ca şi pînă acum, la baza sportivă de la Villa Silvia. Acest drum îl va face de acum zilnic. Sau mai precis "cît voi considera eu de cuviinţă!", după cum a insistat Campedelli.

9 înfrîngeri în 12 meciuri a suferit Cesena în acest an

"Cedarea lui Mutu, cel mai uşor în străinătate, trebuie să fie una dintre pietrele de temelie pe care se poate ridica noua Cesena" (Corriere Romagna, cotidian italian)

"Am căutat să insuflu jucătorilor dragoste pentru tricoul echipei şi demnitate. În van. N-am văzut nici o reacţie din partea lor, mai ales vechea gardă" (Igor Campedelli, patron Cesena)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
richardcoman
richardcoman  •  21 Martie 2012, 18:47

Vrei sa castigi bani rapid si fara sa pierzi timpul pe net toata ziua? Acceseaza acest link: ://MixFaq.com?ref=1142662 tot ce trebuie sa faci este sa iti faci un cont si sa invti alte persoane. Spor si bafta

stoor_hobbit
stoor_hobbit  •  21 Martie 2012, 09:47

Pacat ca nu a fost serios la viata lui caci talent a avut destul .

dynamovist
dynamovist  •  21 Martie 2012, 05:59

pun pariu ca mutulica fuge din cantonament.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează