INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PATRONUL AMENINŢĂ

Mutu riscă excluderea din lot!

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Andrea Della Valle, acţionarul majoritar al Fiorentinei, s-a supărat rău pe atacantul român după ultimul scandal în care a fost implicat. Patronul Violei i-a aruncat vorbe grele cînd l-a întîlnit ieri dimineaţă la stadion, unde Mutu s-a antrenat, şi i-a promis sancţiuni drastice.

 

Potrivit Corriere dello Sport, Adrian nu se va alege doar cu o amendă mare, după ultima bătaie fiind "ars" ka buzunar cu 16.800 de euro. Della Valle se gîndeşte chiar să ceară excluderea lui Mutu din lotul Fiorentinei! Asta deşi antrenorul Mihajlovici şi colegul său din atac Gilardino au declarat şi după victoria de aseară cu Bari că îl susţin pe român şi că îl aşteaptă şeste o săptămînă în teren, în deplasarea de la Catania.

 

Mutu a bătut ieri dimineaţă, la ora 5, un ospătar sîrb în faţa clubului de noapte Full Up, şi victima sa s-a ales cu nasul spart şi alte leziuni, pentru care are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
roseman
roseman  •  24 Octombrie 2010, 11:27

Ma oameni buni! Va este greu sa corectati niste greseli? Ca de exeplu: "ka buzunar", "aşteaptă şeste o săptămînă", "gîndeşte" la ultima trebuie gandeste! Papapa

imm0rtal
imm0rtal  •  24 Octombrie 2010, 11:25

Cand o sa scrieti un articol corect? :|

free_banat
free_banat  •  24 Octombrie 2010, 11:24

un nimeni acest mut! pacat de parintii lui ca el e un mare nesimtit cu caracter 000000000 barat! asta-i mutu un amator si diletant care si-a batut joc de propria viata! ESTI PENIBIL SI EXECRABIL MUTULE!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează