INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIA A

Mutu s-a accidentat în meciul cu Cesena: "Nu îmi este bine, dar trec şi peste asta"

adrian mutu
adrian mutu

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, s-a accidentat la al treilea meci de la revenirea după suspendarea pentru consum de sibutramină şi va lipsi o lună de pe gazon.

 

"Nu mă simt deloc bine, dar voi rezolva şi această problemă alături de Consuelo, de copiii mei şi a mamei mele care este în Italia. Toţi sînt alături de mine", a spus Mutu pentru violanews.com, citat de Mediafax după meciul cu Cesena, cîştigat cu 1-0.

Mutu are o leziune la muşchiul aductor şi va fi indisponibil o lună.

Vezi AICI toate rezultatele din Seria A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
andresito89
andresito89  •  15 Noiembrie 2010, 16:29

Dar tu nu vezi ca nationala nu mai joaca nimic de cand mutu nu a mai fost convocat?? Bai o fi viatza lui extra-sportiva una de rahat, nimic de zis, dar pe teren a demonstrat de multe ori ca poate face diferenta!! comportamentul lui nu este un exemplu, sunt de acord cu tine, dar repet, pe teren este un exemplu de daruire!!

firentze
firentze  •  15 Noiembrie 2010, 14:44

Si cica Mutu si alte persoane din fotbalul romanesc mai vor ca acest LOSER,sa mai fie convocat la Nationala!Poate la Nationala de tras prafuri pe nas si batut ospatari!!!

firentze
firentze  •  15 Noiembrie 2010, 14:42

Asa se intampla,cand ai o lunga perioada de inactivitate,Mutu treb.sa stie aceste lucruri si sa se fereasca de ele,iar o parte din vina o are si medicul impreuna cu maseurul,pt ca treb.sa cunoasca problemele si forma fizica a unui astfel de jucator,care revine dupa o f.lunga perioada de inactivitate!Lasa Mutule,ca te duci tu,prizezi ceva sau mai iei o subutramina sau alt produs interzis sa-ti creasca masa musculara si sa vezi tu cum le rezolvi pe toate!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează