INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ÎN AŞTEPTAREA AUDIERILOR

Mutu se relaxează la socri

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Adi Mutu a urmat sfatul antrenorului său de la Fiorentina, Cesare Prandelli.

Tehnicianul italian i-a sugerat "tricolorului" ca pînă la începerea audierilor în cazul "sibutramina", programate săptămîna viitoare, să stea departe de Florenţa şi de tot ceea ce l-ar putea afecta emoţional: "Trebuie să-ţi regăseşti echilibrul".

Aşa că Mutu şi-a luat familia şi s-a dus la Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. Adică, la părinţii soţiei, Consuelo.

Decarul Fiorentinei a fost testat pozitiv, la sibutramină, şi a fost suspendat de Comitetul Olimpic Italian în aşteptarea audierii sale şi a procesului în care se va da sentinţa definitivă.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
 •  10 Februarie 2010, 05:59

Stiu ca unii au sa ma injure,dar fac pariu cu oricine ca va primi o suspendare de cel putin un an.La revedere tantalaule...

 •  09 Februarie 2010, 13:47

"A FOST ESTE SI VA FI " =)) nu prea mai are timp "sa fie". a dat cu piciorul talentului in repetate randuri si asta se plateste scump. nu imi pare rau de el,pentru ca nu merita. respect hagi,petrescu,popescu,etc.. ei au adus romania in fotbalul mondial,nu ca mutu,in ziarele de scandal

 •  09 Februarie 2010, 13:36

sa relaxat cu amanta lui Terry

Vezi toate comentariile (9)
Comentează