INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IAR DOPAT

Mutu: "Sînt în stare de şoc". Ar sta între 3 luni şi 8 ani?!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Primele cuvinte ale lui Adrian Mutu după ce a aflat că a fost depistat pozitiv au apărut pe site-ul Fiorentinei: "Sînt în stare de şoc". El a discutat cu antrenorul Cesare Prandelli, i-a explicat ce s-a întîmplat, acuzîndu-se singur de naivitate. "Nu am făcut nimic rău", a mai zis atacantul Fiorentinei, care se află permanent în legătură cu avocaţii săi pentru a-şi pregăti apărarea. 

 

Pe pagina de facebook presupusă a fi a lui Adrian Mutu este postat un mesaj în care fotbalistul susţine cu tărie că nu a vrut să trişeze. "Unele momente în viaţă nu pot fi descrise în cuvinte. Tot ce se va lămuri este că nu sunt vinovat. Am nevoie de linişte pentru a îmi pregăti apărarea"

În funcţie de cum va fi încadrată fapta sa, Adi riscă o suspendare între 3 luni şi 8 ani, ultima variantă însemnînd practic terminarea carierei. Decisiv va fi dacă ce a făcut "a avut intenţie precisă ori nu a existat cunoştinţă de cauză", cum a indicat presa italiană. Federaţia din Peninsulă îl va suspenda oricum pînă la elucidarea cazului, dar nu pentru mai puţin de 60 de zile.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (48)
 •  29 Ianuarie 2010, 17:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu pe ce limba vorbesti voinice?

 •  29 Ianuarie 2010, 16:01

Nu o sa ia 8 ani dar 3 ani sigur ia. Si merita.

 •  29 Ianuarie 2010, 15:50

vaai ce rau in pare.sper sa nu-i de-a 1 an sau 2 suspendare, sa-i dea maxim 8 ani.al dreaq drogat.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează