INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KUBAN KRASNODAR

N-a rezistat! » Munteanu a visat la o mare victorie în faţa liderului, dar a fost egalat după cinci minute

Dorinel are o victorie şi trei egaluri în acest campionat la Kuban. E pe locul 6, după Dinamo
Foto: Guliver/GettyImages
Dorinel are o victorie şi trei egaluri în acest campionat la Kuban. E pe locul 6, după Dinamo Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 04 august 2013 21:52

La 2-1 pentru galben-verzi (cu Gigel Bucur integralist), Munteanu a visat la o mare victorie în faţa liderului. A fost egalat după cinci minute. Dar e neînvins în Rusia


Trei etape a stat Dorinel în tribună la Kuban din cauza războiului cu fostul lui club, Mordovia. Joi, a debutat oficial, la 2-0 în deplasare cu Motherwell, în Europa League. Iar ieri a fost primul său meci în campionat. Împotriva celei mai în formă echipe din Rusia, Spartak (antrenată de Valeri Karpin), singura cu maximum de puncte după 3 runde.

Munteanu a trăit meciul ca pe o finală de Liga Campionilor şi, la 0-1, a mutat excelent, înlocuindu-l pe Djibril Cisse cu Balde. Imediat, rezerva a egalat (66), Kuban şi-a asediat adversarul, iar Xandao (70) a făcut 2-1. Numai că avantajul n-a rezistat prea mult. Cinci minute mai tîrziu, Movsisian a şutat direct în vinclu: 2-2. Dorinel nu a cîştigat, însă a rămas neînvins în prima ligă rusă.

"Mister Dan ne-a spălat creierul"
După 1-4 acasă în derbyul moscovit cu Spartak, Dinamo şi-a revenit, învingînd-o pe Terek acasă (1-0, gol Noboa, 71). Întrebat ce le-a făcut Dan Petrescu, mijlocaşul Iusupov a glumit: "Mister ne-a spălat creierul în ultimele 3 zile. Şi sîmbătă, la pauză, ne-a zis că n-a înţeles nimic din jocul nostru. În repriza a doua am jucat pentru el". Dan are 7 puncte în 4 etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  05 August 2013, 05:41

am fost din nou inspirat cand am infipt telecomanda pe gsptv, fiindca in comparatie cu ceea ce ni se arata la brasov, cu coronitza rupta in cateva minute, la krasnodar chiar am vazut fotbal! dorinel i-a explicat lui dan cum se joaca impotriva spartakistilor, iar daca brunetul ala cu nouajnoua pe spate pasa un pic mai scurt pentru bucur in minutul 92 si ceva, se putea termina cu trei la doi!

dreamer123
dreamer123  •  05 August 2013, 02:22

cat pe aci ! next time :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează