INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EVENIMENT

VIDEO Nicolae Stanciu, un nou premiu individual! Căpitanul „naționalei” a stabilit obiectivul României la Euro

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 11:06 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 11:58

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale și jucătorul celor de la Damac se bucură acasă, la Alba Iulia, de ultimele zile de pauză până la intrarea în cantonament cu echipa de club.

Acesta a participat joi seară la „Gala Sportului Albaiulian”, acolo unde i-a fost înmânat un nou premiu individual pentru performanțele sale fotbalistice din ultimul an, în principal pentru calificarea la Campionatul European cu prima reprezentativă.

Edi Iordănescu îi bagă în ședință pe Ianis Hagi și antrenorul lui
PROGRAM
Edi Iordănescu îi bagă în ședință pe Ianis Hagi și antrenorul lui

Evenimentul a avut loc pe scena Casei de Cultură a Studenților și au fost premiați 261 de sportivi și antrenori, 15 cluburi și asociații, reprezentând nu mai puțin de 24 de discipline.

„2024 să fie la fel ca bun ca în 2023, să fiu sănătos și să îmi ajut echipa de club. Principalul obiectiv este Campionatul European, la care toți ne dorim să facem o figură frumoasă. Primul obiectiv este ieșirea din grupe și apoi vom vedea pe parcurs cum vor fi lucrurile și poate alte obiective mai mărețe.”, a spus Stanciu pentru ziarulunirea.ro.

„Pentru mine, Alba Iulia e acasă!”

Cum evenimentul a avut loc acasă, la Alba Iulia, Stanciu a fost mult mai emoționat decât până acum.

Pentru mine, Alba Iulia e acasă! Aici am familia, întotdeauna când am o zi liberă îmi doresc să ajung aici, să fiu alături de cei dragi și de fete. Mă bucur că am avut posibilitatea să fiu alături de acești sportivi minunați care fac performanță pentru orașul nostru și România. A fost o seară frumoasă, sper să mai fie fie astfel de evenimente”, a mai declarat mijlocașul naționalei pentru sursa citată.

De la FRF a primit trofeul „Golul Anului 2023”

Cel mai frumos gol al anului, așa cum au votat fanii, a fost cel marcat de Nicolae Stanciu, din lovitură liberă, în partida cu Andorra, din preliminariile EURO 2024.

„Mă bucur că reușita mea a fost votată golul anului, este pentru a treia oară când se întâmplă acest lucru, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat”, a spus mijlocașul naționalei.

Anul 2023 a fost cel mai bun din carieră datorită acestei calificări. A fost singurul meu obiectiv. Am reuşit o performanţă istorică, nu am pierdut niciun meci. Văd că multă lume iubeşte naţionala şi sper să facem ceva frumos la Euro. Mai am timp două-trei zile de relaxare şi îmi petrec timpul cu soţia şi fetele, pentru că apoi iar voi fi departe de ele.

Nicolae Stanciu, mijlocaș Damac

Nicolae Stanciu, despre adversarii de la Euro 2024: „Avem o grupă accesibilă din care ne putem califica mai departe”

Citește și:

Olandezul care vede România producând surprize la Euro 2024: „Mi-ar plăcea să ne întâlnim pe traseu” » Care ar fi cheia succesului
EURO 2024
Olandezul care vede România producând surprize la Euro 2024: „Mi-ar plăcea să ne întâlnim pe traseu” » Care ar fi cheia succesului
„Copilul” lui Hagi propune o mare reformă: „Poate ajuta fotbalul românesc să se ridice. Îl văd antrenând naționala, de el avem nevoie!”
PROPUNERE
„Copilul” lui Hagi propune o mare reformă: „Poate ajuta fotbalul românesc să se ridice. Îl văd antrenând naționala, de el avem nevoie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează