INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE 1

Niculae, prezentat oficial la AS Nancy

Daniel Niculae alături de Jean Fernandez
Daniel Niculae alături de Jean Fernandez

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2011 22:16

Daniel Niculae revine în Ligue 1 la numai cîteva luni după ce a retrogradat în eşalonul secund cu AS Monaco. Internaţionalul român a fost prezentat astăzi la noua sa echipă, AS Nancy, la care va evolua sub formă de împrumut pentru un sezon.

Fotbalistul român revine astfel sub comanda lui Jean Fernandez, tehnicianul care l-a adus în Franţa, în urmă cu patru ani.

"Am ales Nancy pentru că e un club cu stabilitate, joacă de cîţiva ani în prima ligă. În plus, îl cunosc foarte bine pe antrenor, cu care am lucrat patru ani la Auxerre. E foarte pasionat, trăieşte pentru fotbal şi ştie foarte bine cum să mă joace. Va fi puţin complicat la început, nu prea am jucat în ultimele şase luni din cauza accidentărilor, apoi nu am mai prins lotul. O să mă pregătesc bine, nu ştiu dacă o să joc din prima, dar cred că în curînd o să fiu pregătit 100%.

Ştiu că Nancy şi-a pierdut golgeterul din sezonul trecut, dar eu nu vin aici să-l înlocuiesc. Vreau să-mi ajut echipa să cîştige cît mai multe meciuri, nu contează să înscriu", a spus Daniel Niculae pentru siteul oficial al lui Nancy.

Fostul atacant al Rapidului joacă în Franţa de cinci ani. A evoluat în primele sale patru sezoane la Auxerre, perioadă în care a bifat 130 de partide în Ligue 1 şi 19 jocuri. A plecat apoi liber de contract la AS Monaco, echipă în al cărei tricou a jucat 17 partide şi a marcat 4 goluri.

35 de meciuri are Daniel Niculae în tricoul naţionalei României şi a marcat 8 goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
s3byfcrb
s3byfcrb  •  04 Septembrie 2011, 23:25

"perioadă în care a bifat 130 de partide în Ligue 1 şi 19 jocuri"...130 d partide cu iubita si 19 jocuri cu echipa nu?=)) sau 130 d partide cu echipa si 19 jocuri d sotron?!:))

s3byfcrb
s3byfcrb  •  04 Septembrie 2011, 23:25
Postat de peter_rapid pe 04 Septembrie 2011, 22:48

hai acasa

am vrea noi...peste cativa ani poate

peter_rapid
peter_rapid  •  04 Septembrie 2011, 22:48

hai acasa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează