INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Ce note a primit Drăgușin după eșecul dur cu Torino: „Imprecis, nervos și cu multe faulturi”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 12:23 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 13:24

La al treilea meci în tricoul Sampdoriei, Radu Drăgușin, fundașul român de 19 ani a fost clar depășit și a primit critici în presa italiană pentru cele 80 de minute bifate sâmbătă seara în meciul cu Torino, pierdut de Sampdoria cu 0-3. 

Una caldă, alta rece pentru Radu Drăgușin. Ales cel mai bun om al Sampdoriei la 1-3 cu Atalanta, fundașul de 19 ani a dezamăgit, la fel ca trupa genoveză, în deplasarea cu Torino (0-3). 

Folosit din start de nevoie de antrenorul Roberto D'Aversa ca apărător dreapta, internaționalul român de tineret a primit un cartonaș galben în minutul 54 și note mici în presa italiană. Radu Drăgușin are 241 de minute adunate la echipa blucerchiata, fiind de două ori titular.

Presa italiană despre Drăgușin: „A bâjbâit în întuneric"

„«Incendiat» la primul gol, a lăsat spații mari chiar și după acea fază. Intrarea lui Colley în locul său a fost tardivă", scrie Gazzetta dello Sport, ce l-a notat cu 4,5. 

„Fundașul aflat în proprietatea lui Juventus a bâjbâit în întuneric. S-a trezit în dificultate când cei de la Torino au atacat pe partea lui", a completat Tuttomercatoweb, care i-a dat un 5. 

Tot la limita de trecere l-au văzut Corriere deloo Sport și Sportmediaset, ultima sursă caracterizându-l: „Imprecis, nervos, cu multe fauturi. Mai ales în repriza secundă, a scăpat constant situația de sub control și a obosit să își caute poziția corectă în tridentul defensiv".

Citește și alte știri despre stranieri: 

Șumudică, după primul eșec la Yeni Malatyaspor: „N-am înțeles ce s-a întâmplat! Avem o problemă”

VIDEO Ianis Hagi, luat tare de jurnaliștii scoțieni: „A spus-o clar și răspicat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează