INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Nu-l vrea! Pantilimon pare predestinat pentru banca de rezerve: Watford caută alt portar

Panti suferă în iarbă, la câteva minute după accidentarea din ianuarie // FOTO Guliver/GettyImages
Panti suferă în iarbă, la câteva minute după accidentarea din ianuarie // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2017 00:00

Pantilimon n-a reușit să-i câștige încrederea managerului la Watford. Mazzarri îi caută înlocuitor lui Gomes, 36 de ani, în Portugalia în loc să-l promoveze pe el.

Costel Pantilimon pare predestinat pentru banca de rezerve. În Anglia, cel puțin, n-a reușit să depășească statutul numărului doi decât pentru scurte perioade de timp.

Atât la Man. City, cât și la Sunderland. În ianuarie 2016, când l-a căutat Watford, s-a transferat însă cu speranța că într-o bună zi îi va lua locul între buturi "bătrânului" Gomes, 36 de ani. Nicio șansă!

Brazilianul a apărat constant bine, iar cotidianul Watford Observer a dezvăluit că managerul Walter Mazzarri n-are încredere în Panti.

Astfel că principalul candidat la succesiunea lui Gomes nu e românul, ci goalkeeperul lui Sporting, Rui Patricio!

Scouterii clubului l-au urmărit la lucru, iar internaționalul portughez de 29 de ani a admis: "Nu știu dacă viitorul meu e la Sporting. În fotbal nimic nu e sigur."

Revine azi. Pe bancă

Costel Pantilimon s-a refăcut de pe urma accidentării suferite la glezna dreaptă pe 29 ianuarie, în finalul primei reprize (42) a meciului din Cupa Angliei cu Millwall. Iar potrivit Watford Observer, va fi inclus de managerul Mazzarri în efectivul cu care va aborda azi duelul din Premier cu Southampton.

5apariții are Panti în acest sezon la Watford: 2 în Premier, 2 în Cupa Angliei, una în Cupa Ligii Angliei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează