INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Nu s-a înțeles cu Becali, dar îi merge de minune în Turcia » Latovlevici, decisiv pentru Bursaspor în victoria de azi

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 17:55

Iasmin Latovlevici (32 de ani), românul celor de la Bursaspor, a marcat din nou pentru echipa sa, în victoria reușită azi pe teren propriu cu Erzurum BB, scor 2-1.

Integralist, Latovlevici a însris chiar golul victoriei, cel de 2-1, în minutul 60, din pasa lui Allano. Fundașul a preluat cu mult calm în careu și a finalizat fără speranțe pentru portarul oaspeților.

A fost al doilea gol consecutiv al lui "Lato", care înscrisese un supergol și etapa trecută, în victoria reușită în deplasare cu Akhisarspor, 4-2. Per total, e a treia reușită a românului din această stagiune.

După 14 etape, Bursaspor e pe locul 10 în campionatul Turciei, cu 19 puncte.

Iasmin Latovlevici, care evoluează la Bursaspor din vara acestui an, a recunoscut că a fost la un pas de revenirea la FCSB în vară, după ce a rămas liber de contract, și a negat spusele lui Gigi Becali care declarase că nu s-a înțeles cu fundașul la bani (detalii, aici).

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează