INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA - CHIEVO 1-0

O săptămână pe bară » Accidentarea lui Tătărușanu nu e gravă. Chivu a trecut și el printr-un moment asemănător

Zdruncinat după genunchiul în cap primit, Tătărușanu a părăsit
Zdruncinat după genunchiul în cap primit, Tătărușanu a părăsit "Artemio Franchi" pe targă. Are interdicție să zboare cu avionul

Articol de - Publicat marti, 30 august 2016 00:00

Tătărușanu ratează meciul cu Muntenegru. Lovit în cap de Meggiorini, portarul român a acuzat amețeli și a ajuns la spital cu comoție.

Ciprian Tătărușanu a văzut stele violet duminică seară. La propriu și la figurat! Chiar în ziua celei de-a 90-a aniversări a Fiorentinei, portarul român s-a accidentat în partida cu Chievo (1-0) și va rata astfel debutul de duminică al "tricolorilor" în preliminariile CM 2018, împotriva Muntenegrului.

Medicii i-au recomandat șapte zile de pauză, după care el poate reveni la antrenamentele Violei.

A acuzat vertijuri

Șomer timp de 29 de minute, fostul stelist nici n-a apucat bine să se bucure de golul lui Sanchez că s-a lovit fix la prima intervenție. Ieșind să-l blocheze pe Meggiorini, Tătă a prins mingea, însă atacantul veronez nu l-a evitat, iar genunchiul acestuia l-a făcut groggy.

Ciprian a rămas întins pe gazon, permanent conștient, și, după câteva minute, și-a reluat locul între buturi. Scăpase numai cu sperietura? Nu, pentru că la o centrare înaltă (39), a sărit să respingă mingea de sub bară și atunci parcă tot stadionul s-a învârtit cu el.

Acuzând amețeli mari, s-a prăbușit în plasă și a cerut schimbare. Lezzerini i-a luat locul, închizând poarta, iar Tătă a ieșit pe targă. Și de-acolo la spital.

În timp ce colegii săi și fostele glorii viola, între care și Mutu, sărbătoreau, Ciprian a făcut analize, doctorii dorind să se asigure că nu-s complicații.

Examenele au relevat că a suferit doar o ușoară comoție craniană și un traumatism cranian minor. Și trebuie să ia o săptămână de repaus total.

Chivu a pățit-o cu Pellissier!

Un alt internațional român s-a ales cu accidentare gravă la cap tot într-un meci cu Chievo. Tot un atacant l-a lovit! Pe 6 ianuarie 2010, la Verona, fundașul Interului a suferit chiar o fractură craniană după duelul la cap cu Pellissier. A riscat nu doar să-și încheie cariera, fiind operat pentru înlăturarea unui cheag de sânge. A revenit însă și a cucerit eventul și Liga.

28de zile a fost indisponibil Tătărușanu în primăvara lui 2015, după ultima accidentare suferită la spate. A pierdut 8 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează