INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Ofertă de ultimă oră pentru Mircea Lucescu! Ar putea antrena un fost jucător de la FCSB

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 20:11

Mircea Lucescu a fost dat afară de la Zenit Sankt Petersburg după numai un an de contract, însă antrenorul român nu duce lipsă de oferte.

Potrivit presei din Grecia, "Il Luce" ar putea ajunge în locul lui Vladimir Ivici la PAOK Salonic. Team-managerul grecilor, Luboj Michel, vrea să profite de prietenia care-l leagă de Mircea Lucescu și să-l convingă să accepte oferta lui PAOK. Cei doi au lucrat împreună la Șahtior, iar relațiile dintre ei sunt foarte bune.

PAOK Salonic a încheiat sezonul regulat pe locul 2, după Olympiakos care și-a adjudecat titlul de campioană. În play-off PAOK e pe locul 3, însă are un meci mai puțin, cel cu Panathinaikos, care a fost întrerupt după ce antrenorul lui PAOK a fost lovit în cap cu o sticlă de fanii adverși. În mod normal PAOK va câștiga cu 3-0 la masa verde și va termina play-off-ul pe poziția secundă. PAOK va juca sezonul viitor în Europa League, după ce a încheiat play-off-ul pe lo.

Dacă va accepta oferta lui PAOK, Mircea Lucescu îl va antrena și pe Fernando Varela, fostul fundaș al lui FC Vaslui și FCSB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  02 Iunie 2017, 10:46

Poate la 72 de ani nu e tarziu sa invete si Luce o schema de atac. Aia cu toate mingile pe Camataru nu mai tine. Nea Ovi, da de ce nu ne spui ca rusii nu ii mai dau niciun ban pentru ,,prestatia fenomenala,, ?

the_gunner
the_gunner  •  02 Iunie 2017, 02:58

Citi bani are PAOK ca sa poata face un fotbal competitiv ?

tonyys
tonyys  •  01 Iunie 2017, 23:47

nu—l ma ia nimeni pe fosila asta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează