INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

OFICIAL Comisia de Disciplină din Grecia a luat decizia FINALĂ în cazul lui PAOK » Ce se întâmplă cu echipa lui Lucescu Jr.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 18:51

Comisia de Disciplină din Grecia a respins apelul celor de la PAOK Salonic și a dat oficial titlul de campioană echipei AEK Atena.

Comisia a decis astăzi să păstreze pedepsele inițiale după incidentele de la meciul PAOK- AEK, atunci când patronul formației din Salonic, Ivan Savvidis, a pătruns înarmat pe teren (vezi detalii AICI!), anunță novasport.gr.

PAOK a pierdut acea partidă la "masa verde", scor 0-3, a fost depunctată cu 3 puncte, va porni cu un deficit de 3 puncte sezonul viitor și este obligată să dispute 3 partide fără suporteri.

Nici patronul "pistolar" nu a fost iertat. Savvidis a primit o interdicție de 3 ani pe stadioanele din Grecia.

  • În urma deciziei de astăzi, AEK Atena a devenit matematic campioană în Grecia.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
caminero
caminero  •  24 Aprilie 2018, 09:12
Postat de para.para pe 23 Aprilie 2018, 21:57

Ba intereseaza, mai ales pe astia de la hartia de impachetat guvizi pentru ca peste cativa ani, viitoarele legende fecesebiste in zona aia o sa se retraga.

Ce vorbesti?!? pai e dificil pentru *** *** sa ajunga in campionatele Greciei si Turciei, acolo e de alergat, nu gluma. Cel mai corespunzator ar fi campionatulAaustraliei, dar acolo au concurentza serioasa, vreo 50-60 de milioane de surate. Si nici de ciini (dingo) nu scapa. :D :D :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  24 Aprilie 2018, 07:11

bai *** Tu sa comentezi de dica limbutu, jiji, mimi sau mache!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  24 Aprilie 2018, 05:39

Fotbalul se joaca pe teren.PAOK trebuia sa ia campionatul.Grecii sunt mai varza ca noi

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close