INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL Dan Petrescu a fost prezentat la noua sa echipă! Unde va antrena "Bursucul"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 13:23

Dan Petrescu a ajuns la un acord cu Kuban Krasnodar. Rușii au anunțat deja mutarea pe site-ul oficial, susținând că mai sunt doar mici detalii de pus la punct.

Antrenorul român a fost demis de Jiangsu Sainty după o serie de 3 meciuri fără victorie. Va reveni la Kuban după experiența din perioada 2009-2012.

"Jucătorii au vacanță până pe 10 iunie. Noul antrenor va fi prezent la reunire. Clubul mai negociază în acest moment anumite detalii contractuale cu Dan Petrescu, pe care nu mai trebuie să-l prezentăm", au scris rușii.

Kuban Kranodar a retrogradat la finalul acestui sezon în urma unui baraj cu Tom Tomsk. A fost 1-0 pe teren propriu pentru Kuban, care a pierdut în deplasare cu 2-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bumix
bumix  •  06 Iunie 2016, 15:28

era mai bine la turci

dinamo100
dinamo100  •  06 Iunie 2016, 15:24

Eu zic ca Dan Petrescu a ales corect, chiar daca e vorba de Liga II din Rusia. Ambitios cum e eu cred ca va promova rapid. Oricum, e mai aproape de casa si intr-un mediu mai stabil, mai previzibil. Cat despre bani,..., sunt convins ca sunt mult mai multi decat la orice club din Romania. El trebuie sa uite China cat mai repede, n-avea ce cauta acolo.

andrei.33
andrei.33  •  06 Iunie 2016, 13:43

Bursuken va ramane mereu un antrenor isteric si paranoic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează