INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

OFICIAL » Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Hilal! Înlocuitorul e un român

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 februarie 2015 22:12

Site-ul lui Al Hilal a anunţat oficial demiterea lui Laurenţiu Reghecampf!

" Al Hilal îi mulţumeşte lui Laurenţiu Reghecampf pentru perioadă petrecută pe banca echipei noastre", se arată în comunicat.

Laurenţiu Reghecampf, 39 de ani, a ajuns la Al Hilal în mai 2014 şi în cele 24 de meciuri a avut 13 victorii, 6 remize şi 5 înfrîngeri.

Înfrîngerile din finalele Cupei Prinţului şi Ligii Campionilor Asiei au fost decisive în luarea acestei decizii. În prezent, echipa ocupă locul 3 în Arabia Saudită, la 9 puncte de liderul Al Nasr.

Antrenorul mai avea 2 ani de contract, motiv pentru care şefii lui Al Hilal sînt nevoiţi să îl despăgubească cu 2,7 milioane de dolari.

Înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca lui Al Hilal este Ciprian Panait, cel care a colaborat cu fostul antrenor al Stelei la clubul saudit. Panait se ocupa pînă acum de pregătirea echipei olimpice, care nu este altceva decît formaţia secundă a clubului.

Fost antrenor secund la FC Vaslui şi Rapid, acesta a mai activat în trecut în zona arabă, fiind unul dintre principalii colaboratori ai lui Anghel Iordănescu în 2006, pe vremea când actualul director tehnic al FRF a lucrat la Al-Ain.

“Dacă se va decide ca Reghecampf să fie demis, eu, în calitatea mea de preşedinte la momentul sosirii sale la Hilal, îmi asum clauza de reziliere pe care clubul trebuie să i-o plătească lui Reghecampf”, a declarat ieri fostul preşedinte al clubului, Abdulrahman bin Musa'ad.

Citeşte şi: Despre noroc şi ştiinţă în cariera lui Reghecampf pe VOCHIN.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (174)
andrei.f
andrei.f  •  16 Februarie 2015, 09:52

Asta da lovitură pt. Reghe, să iai 2,7 milioane despăgubire nu e de ici de colo !

romeverest
romeverest  •  16 Februarie 2015, 09:51

Cat de jenant poate sa fie sa ajungi sa fii inlocuit de antrenorul roman PANAIT !!!

ipsilante
ipsilante  •  16 Februarie 2015, 09:43

Reghejunghi e bun... rau... s-o antreneze pe Prodanca! Cu araboaicele n-o are si gata!

Vezi toate comentariile (174)
Comentează