INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

OFICIAL Mircea Lucescu a semnat pe iaht acordul cu Zenit! Încă doi români vor veni la noua echipă a lui "Il Luce"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 10:26

Mircea Lucescu a semnat în cele din urmă contractul cu Zenit St. Petersburg luni noapte, pe iahtul unuia dintre șefii formației din Rusia.

Arcadie Zaporojanu, impresarul lui Mircea Lucescu, a oferit toate detaliile contractului în urmă cu câteva minute.

"Nea Mircea a semnat un contract pe 3 ani cu Zenit, iar împreună cu dânsul vor veni şi antrenorul secund Alexandru Spiridon şi maseurul Victor Hexan, care i-au fost alături şi la Şahtior. Au fost şi alte oferte pentru Mircea Lucescu, dar dânsul a ales-o pe aceasta, care este cea mai bună.

Totul a decurs cât se poate de normal, fără vreun moment în care lucrurile să devieze. Noi am mai purtat discuţii cu cei de la Zenit şi înainte, dar totul a devenit clar abia după disputarea finalei Cupei Ucrainei, câştigată de Şahtior, 2-0, cu Zorya. Obiectivul principal este să fie în primele 10 echipe în Europa. Pe 3 iunie va fi prezentarea oficială a lui nea Mircea la Zenit. Până atunci se duce în vacanță", a declarat Arcadie Zaporojanu la Digi.

Presa din Rusia anunță că Lucescu va primi 5 milioane de euro anual și spune că românul își dorește un buget de 80 de milioane de euro, la care oficialii echipei ar fi răspuns pozitiv.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
sherlock
sherlock  •  24 Mai 2016, 17:44

Nu cred ca a fost o idee buna sa aleaga Rusia, distantele sunt prea mari, iar el nu mai e tanar si are probleme de sanatate.

guaje
guaje  •  24 Mai 2016, 17:21

nea MIRCEA RUSINICA....RUSINICA..RUSINICA UDE *** ITI SUNT ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guaje
guaje  •  24 Mai 2016, 17:18

in toate tarile romanii sunt huliti si sunt catalogati hoti,cersetori sau ***(si sa nu va mire ca si barbati sunt *** )pentru cei care nu au iesit afara sa stie ca la televz.nu o sa spuna niciodata cum suntem tratati noi romanii in afara tarii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează