INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Oficialii lui Zenit i-au stabilit soarta lui Lucescu » Ce se va întâmpla cu antrenorul român

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 09:56

După eliminarea în fața lui Anderlecht din șaisprezecimile de finală ale Europa League, 0-2 în deplasare și 3-1 acasă, presa din Rusia a scris multe rânduri despre o eventuală plecare a lui Mircea Lucescu de la Zenit. 

Clubul rus a clarificat situația în ceea ce privește viitorul lui "Il Luce" și spune că cel puțin până la vară antrenorul român nu va pleca, conform ABNews.

După ce a fost eliminat din Europa de Anderlecht, Lucescu are obiectiv clar acum câștigarea campionatului în Rusia. Zenit se află pe locul 2 după 17 etape, la 5 puncte de liderul Spartak Moscova.

"Il Luce" a ajuns la Zenit anul trecut în mai și a semnat un contract pe două sezoane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  28 Februarie 2017, 12:20

E destul de greu sa castige campionatul, dar nu cred ca el este automat demis daca nu reuseste acest lucru. Fata de ultimii 2-3 ani Zenit e in progres si in plus a vandut niste jucatori pe sume mari ( Hulk, Witsel).

nucu43
nucu43  •  28 Februarie 2017, 12:10

Pana una alta, Zenit nu-i nici Sahtior, nici Gálata si nici Brescia ( echipa la care IL LUCE a avut Cele mai Mari realizarí.)

ray51
ray51  •  28 Februarie 2017, 10:23

Inafara intalnirii directe de unde se pot recupera 3 puncte, nu vad alta posibilitate. Mircea va ramane (sper) pe locul 2.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează