INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI

Olăroiu dă lovitura! Românul e aproape să semneze un nou contract de milioane

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 18:55

Cosmin Olăroiu e foarte apreciat în țările arabe, iar presa din zona Golfului scrie că antrenorul român ar putea pleca de la Al Ahli Dubai cu destinația Al Ahli Jeddah.

Jurnaliștii de la Abdilad Daily anunță că Olăroiu a fost convins de Al Ahli Jeddah, iar din vară va prelua echipa de pe locul trei din campionatul Arabiei Saudite.

"Negocierile au fost ținute secrete, dar în cele din urmă Olăroiu a fost convins să semneze și va fi din vară antrenorul lui Al Ahli Jeddah", scrie ziarul arab.

Cosmin Olăroiu a petrecut doi ani la Al Ahli Dubai cu care a câștigat campionatul, Cupa Președintelui și două Supercupe ale Emiratelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  13 Aprilie 2017, 08:36

Bine, rau, tare, slab. Omul isi vede de treaba, castiga cupe, campionate. Mai mult, nu ascunde niciodata ca este roman. Frumos si un model de urmat.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Aprilie 2017, 23:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  12 Aprilie 2017, 21:40
Postat de nebraska pe 12 Aprilie 2017, 20:14

Toata stima pentru el,castiga bani frumosi acolo insa cred ca are un mare regret,n-a antrenat nici o echipa de fotbal pana acum...timp mai are.

Omu munceste si are un salariu ff frumos. Restu e cancan...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close