INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SHABAB AL AHLI DUBAI

Olăroiu s-a enervat la conferința de presă: "Arbitrii sunt de vină pentru rezultatele noastre"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 14:35

Shabab Al Ahli Dubai, echipa condusă de Cosmin Olăroiu, a ajuns la cinci remize consecutive, după 1-1 pe teren propriu cu Dibba Al Fujairah în campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Antrenorul român a dat vina pe arbitri pentru forma slabă arătată de echipa sa, care ocupă locul 4, cu 13 puncte din opt etape.

"În mod normal, n-aș critica arbitrii, dar s-a întâmplat ceva nedrept. Nu sunt aici pentru a mă plânge, ci pentru a juca un fotbal bun! Când jucăm, merităm să câștigăm. Dar dacă ai o decizie sau două împotriva ta într-un meci, imediat se schimbă și rezultatul.

Oamenii poate că vor crede că e ceva greșit în vestiar, că sunt probleme, dar mă îndoiesc. Nu problemele din vestiar ne împiedică să câștigăm, ci deciziile arbitrului.

Al Jazira a primit un penalty, Al Ain a primit, dar niciodată n-a primit Shabab Al Ahli Dubai! Când jucăm prost, nu caut scuze, dar când jucăm bine și sunt deciziile arbitrilor care ne opresc, trebuie să spun asta", a declarat Olăroiu în cadrul unei conferințe de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2017, 14:55

Se poate vorbi la CCA sa-l delege pe OH la cateva meciuri in Dubai. Ce zici?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close