INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI - GUANGZHOU EVERGRANDE 0-0

Oli rămîne în viață » Al Ahli a remizat cu Guangzhou în primul meci din finala Ligii Campionilor Asiei, 0-0

Brazilianul Elkeson, numărul 9, a fost un pericol constant pentru oamenii lui Olăroiu
Brazilianul Elkeson, numărul 9, a fost un pericol constant pentru oamenii lui Olăroiu

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 00:00

Antrenorul echipei din Emirate l-a pierdut pentru retur pe fundașul Abdelaziz Hussain Haikal, eliminat în minutul 85 pentru lovirea adversarului fără balon.

Așa cum a curs ieri prima manșă a finalei, acest 0-0 scos de Al Ahli în fața lui Guangzhou Evergrande e deja o victorie. Un rezultat ce-i menține șansele la trofeu în returul de pe 21 noiembrie.

Campioana Chinei le-a fost superioară "cavalerilor roșii" la Dubai. Doar tabela n-a reușit s-o schimbe, avînd în portarul Ahmed Mahmoud și în "transversală" doi adversari redutabili.

Primul i-a scos lui Zhi Zheng o bombă din vinclu (25), pentru ca la reluare să-l exaspereze pe brazilianul Elkeson cu paradele sale. O singură dată n-a mai avut ce face goalkeeperul lui Olăroiu. Însă balonul expediat de Bowen Huang a lovit "transversala" (46).

Pentru prima oară într-o finală de Ligă, spre deosebire de adversara sa, care are un triumf în palmares (2013), Al Ahli a pus probleme prin Al Hammadi (34) și Lima (78). Dar cam atît. Iar din minutul 85 a trebuit să reziste în inferioritate.

Abdelaziz Hussain Haikal nu și-a mai putut stăpîni nervii, lovindu-și adversarul direct fără minge, iar arbitrul sud-corean Jong Hyeok Kim l-a expediat la vestiare.  

53%a avut posesie Evergrande

4 șuturipe poartă au expediat jucătorii lui Al Ahli. La fel chinezii. La general a fost însă 6-8

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  08 Noiembrie 2015, 11:51

L-au poerat cu succes,scapa sigur?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează