INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

OUT între şase şi nouă luni! Accidentare groaznică pentru un titular al naţionalei: "N-a avut niciodată o problemă aşa gravă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 20:52

Fundaşul lui Watford, Gabriel Tamaş, a avut evoluţii bune atît la echipa de club, cît şi la naţională, însă a avut un ghinion teribil. 

Fotbalistul de 30 de ani s-a accidentat grav la meciul cu Bournemouth, după un duel în care s-a lovit la genunchi. Jucătorul a efectuat azi un RMN şi a aflat că va sta pe tuşă între 6 şi 9 luni.

Tamaş a fost înlocuit în minutul 32 în partida pe care o începuse foarte prost, el comiţînd un penalty în minutul 4.

"N-a avut niciodată o accidentare aşa gravă. El a semnat cu Watford pentru un an, însă va pierde o mare parte din acest sezon. În vară ar fi trebui să negociem alt contract. Cei de la club l-au susţinut. E un tip tare şi crede că va reveni după 4-5 luni.

Era un jucător pe care şi selecţionerul se baza. La o contră cu un adversar a auzit un trosnet la genunchi. Eu speram să fie meniscul. Am încercat să-l încurajez, dar nu putea să calce, să mişte piciorul. Atunci mi-am dat seama că e ceva grav", a spus impresarul său, Florin Manea, la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Septembrie 2014, 09:42
Postat de luker pe 23 Septembrie 2014, 00:17

Deci pana la urma ce accidentare a patit? Grava? Dar ce fel. Ala zice acolo ca spera sa fie meniscul. Apai este meniscul sau altceva? Asta trebuia sa fie ceva informatie despre jucatorul de fotbal Tamas. Acum cateva zile ati facut ditamai articolul cum ca Tamas ar fi fost inlocuit dupa 32 de minute pentru ca a jucat prost. Acum ati aflat ca de fapt a fost inlocuit pentru ca s-a accidentat. Dar tot nu ati aflat ce s-a intamplat cu adevarat. Daca ati angaja niste studenti, aia s-ar informa cu google.com si tot ar face niste articole corecte. Parca vad ca faceti un articol curand despre faptul ca Tamas s-a imbatat muci si a cazut in cap. Daia nu joaca la aia. Mai astept, am rabdare.

daca ar fi adevarata informatia, iar accidentarea ar fi atat de grava cum se spune, atunci nu este deloc de ironizat. nu stiu cui i-ar conveni sa pateasca la fel. deci, sa ii uram sanatate acestui jucator, ca si oricaruia altul.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Septembrie 2014, 08:57
Postat de bandoleros pe 22 Septembrie 2014, 22:14

Stati ca mi'am adus aminte numele atacantului minune, i se spune Stancu. Bogdan Stancu. Doamne fa o minune, sfintele moaste, maica precista, sa stea si Stancu vreo 8 luni pe tusa. Asa sa le ajute Dumnezeu si lui planje Torje, Cocis, Florescu, Pintiliii. Si lui Pitzurca un mare Alzheimer in oase, amin!!

stii cum e, bronzy boy... nu e pt cine se "potriveste" ci pentru cine se nimereste..)

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  23 Septembrie 2014, 08:30

Pacat,Gabi dadea semne ca vrea sa redevina fotbalist....Acum sper sa nu vina in tara pentru refacere si sa o faca lata dinnou....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează