INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUNDERLAND - WEST HAM 2-2

Panti 4, Advocaat out! Managerul lui Sunderland a demisionat după meciul în care Pantilimon a gafat

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2015 00:00

Gafa lui Pantilimon, la golul doi al ”ciocănarilor”, a fost amendată de Mail on Sunday cu cea mai mică notă. Iar managerul ”pisicilor negre” a demisionat

Momente extrem de dificile pentru Costel Pantilimon la Sunderland. Echipa a ratat sîmbătă prima victorie a sezonului, doar 2-2 cu West Ham, deși a avut 2-0 pe tabelă după 22 de minute, iar managerul Dick Advocaat și-a prezentat ieri demisia. A salvat "pisicile negre" de la retrogradare sezonul trecut, dar acum e pe locul 19, penultimul!

Panti are partea lui de vină pentru a 3-a remiză în opt etape. Portarul lui Sunderland a greșit grav la golul de 2-2 al oaspeților, respingînd în picioarele marcatorului Payet balonul expediat de Lanzini de la 25 de metri. Mail on Sunday nu l-a iertat pentru eroarea care le-a costat pe gazde două puncte și l-a notat cu 4.

7 lunia stat Dick Advocaat pe banca lui Sunderland

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează