INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Panti Cup! » City forţează finala Cupei cu Pantilimon contra lui Chelsea

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 21:31

Managerul Mancini îi dă credit mai departe lui Pantilimon, şi pe "Wembley". Portarul n-a apucat să debuteze în campionat, dar n-a primit gol în cele patru tururi depăşite de ”cetăţeni”


Costel Pantilimon rămîne portarul de Cupă al lui Man. City. Internaţionalul român a aflat că Mancini îl preferă în continuare lui Hart în singura competiţie pe care o mai pot cîştiga "cetăţenii". Panti nu va lipsi nici azi în semi finala cu Chelsea, de pe "Wembley", ţinîndu-l pe bancă pe titularul din campionat.

Managerul italian n-a mai procedat ca-n sezonul trecut, cînd în penultima fază a Cupei Ligii l-a trecut între buturi în dubla manşă pierdută cu Liverpool pe Hart. Care nu ratase nici un meci în traseul din Cupă de acum doi ani încununat cu trofeu. Superstiţios, Mancini nu uită că numărul 2 al lui City are ascendent moral faţă de Chelsea, fiind integralist în triumful din ultima Supercupă cu 3-2.

"Antrenorul crede că ar fi greşit să-l scoată din echipă în Cupa Angliei pe portarul de 26 de ani care s-a pregătit foarte bine toată săptămîna tocmai cu gîndul că va juca pe Wembley", a scris ieri "The Sun". În plus, Panti a apărat tot ce i s-a tras în partidele cu Watford (3-0), Stoke (1-0), Leeds (4-0) şi Barnsley (5-0).


0 minute a evoluat Pantilimon într-un sezon şi jumătate în campionat la Man. City, fiind mereu rezerva lui Hart

930 de minute în zece partide a prins portarul român la "cetăţeni", în Cupă, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cadamud
cadamud  •  14 Aprilie 2013, 16:11

O alta fotografie a lui Pantilimon nu ati gasit ? E ridicol. Sper sa i se dea sansa sa apere si in Premier League.

casual23
casual23  •  14 Aprilie 2013, 08:54

Daca sezonul trecut Hart a fost de neinlocuit, sezonul asta a gafat de multe ori.. Ar fi fost timpul sa i se acorde si lui Panti 2-3 meciuri consecutive in campionat. Oricum la sfarsitul sezonului pleaca, macar sa vezi de ce e in stare..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează