INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MANCHESTER CITY

”Panti” iar rezervă?! » ”Tricolorul” a pierdut teren la naţională, iar Daily Mirror îl anunţă pe Hart titular cu Tottenham

Articol de - Publicat vineri, 22 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 22:24

În timp ce el n-a bifat nici un minut contra grecilor, rivalul său pe post a profitat în amicalul Angliei cu Germania. Daily Mirror: ”Hart ar putea reveni în poarta lui City cu Tottenham”


Costel Pantilimon a venit la barajul cu Grecia (1-3, 1-1) ca titular la Manchester City. Însă nebăgat în seamă de Victor Piţurcă, el şi-ar putea pierde acum locul şi între buturile "cetăţenilor" fiindcă rivalul Joe Hart "a impresionat în amicalul Angliei cu Germania" (0-1).

Daily Mirror şi Daily Express au aflat că managerul Manuel Pellegrini înclină să-i dea din nou credit fostului său număr 1: "Hart a limitat proporţiile eşecului suferit marţi, pe Wembley, în faţa nemţilor, şi Pellegrini îl va evalua la antrenamente înainte de a decide că a făcut destul pentru a reveni în poartă".

Singura problemă, apreciază jurnaliştii englezi, este cum îi va explica antrenorul lui Pantilimon această schimbare: "În perioada cît a fost titularizat, românul a apărat satisfăcător, ba a bifat două partide în care n-a luat gol". La 7-0 cu Sunderland, debutul său în Premier League, şi la 2-0 cu Newcastle, în Cupa Ligii Angliei. Iar la cele încasate, trei la număr, n-a avut vină!


4 meciuri a apărat Pantilimon la City după titularizare: două în Premier League, cîte unul în Ligă şi în Cupa Ligii Angliei

3 victorii şi un eşec, în deplasarea de la Sunderland (0-1), a bifat Man. City cu "Panti" titular


"Pantilimon rămîne un mister. Nici acum nu ştim cît de bun e. În majoritatea partidelor a fost spectator, iar cînd a luat gol n-a fost vinovat"
Manchester Evening News, cotidian englez


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  22 Noiembrie 2013, 21:11

Dacă Panti se bâlbâie la meciurile lui City, e de vină Piţi...

helena
helena  •  22 Noiembrie 2013, 17:25

Cum a reusit Piturca sa-si bata joc de Pantilimon . L-a lasat pe Lobont sa apere gandind , ca asa poate va apara pentru Roma : la cat de bine a aparat va apara la Roma cand voi vizita eu Roma !!!!

mgexpert
mgexpert  •  22 Noiembrie 2013, 13:18

..de unde vedem cât contează convocarea şi, mai ales, evoluţia la naţională.. Pantilimon trebuia să apere în deplasare la greci, însă Piţi e pentru unii mumă, pentru alţii ciumă.. Piţurcă trebuie curtat..tre' să'i intri'n graţii..e supărăcios şi capricios..i se pune repede pata..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează