INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MANCHESTER CITY

Panti zboară! » Manchester City va achiziţiona încă un portar în ianuarie

Panti apără la City doar în Cupa Ligii şi Cupa Angliei
Foto: Reuters
Panti apără la City doar în Cupa Ligii şi Cupa Angliei Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2013 23:18

Managerul "cetăţenilor", Manuel Pellegrini, îl va lua pe Caballero, fostul său goalkeeper de la Malaga, pentru a-l speria pe titularul Hart. Iar Pantilimon ar trebui să plece


Şi Mancini, şi Pellegrini i-au promis lui Pantilimon că va avea şansa lui la Manchester City, că va juca dacă Hart va trece printr-o perioadă slabă. Nu s-a întîmplat în Premier League oricît a greşit goalkeeperul "naţionalei" Angliei. Hart a rămas titular!
Viitorul se anunţă şi mai întunecat. Pellegrini e decis să cumpere în ianuarie un portar care să-l ţină pe Hart sub presiune. Managerul s-a oprit la argentinianul Caballero, fostul său elev de la Malaga. Acesta are contract pînă în 2017, clauza de reziliere e uriaşă, 20 de milioane de euro, dar Pellegrini încearcă să-i convingă pe şefii clubului spaniol să reducă preţul.

Dacă transferul se va realiza, Pantilimon ar deveni al 3-lea portar. Şi ar fi obligat să plece.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
terentesititina
terentesititina  •  09 Decembrie 2013, 14:55

Mda zboara el zboara, dar spre un nou contract, dupa cum zice managerul lui City, Pelegrini. Ba mai si chiar zice Pelegrini ca titularizarea lui Pantilimon a fost pe drept si ca a dat roade. De zburat ar trebui sa zboare numai pseudo-ziaristii, la munca cimpului, ca pe vremea lui Ceausescu, sa le intre in cap "realitatile lumii contemporane"- nu toti romanii sint de rahat :-)

blaustein
blaustein  •  12 Octombrie 2013, 13:10

E clar ca trebuie sa plece.

vladutz13
vladutz13  •  12 Octombrie 2013, 12:44

Eh si acum avem raspunsul de ce nu joaca Pantilimon. Pellegrini vrea sa-si aduca omul. Daca il baga pe Panti si juca foarte bine, nu mai putea sa aiba vreo justificare pentru un portar nou, nu-i asa???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close