INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ANGLIEI

Pantilimon, impresionant la debut: ”Îl va ține pe Gomes în joc de glezne”

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2016 00:00

Românul a salvat victoria și calificarea ”viespilor” în ”optimi” cu o intervenție decisivă în prelungiri. Dacă s-ar fi terminat remiză, meciul trebuia rejucat

Lui Costel Pantilimon i-a fost de ajuns un meci, sau mai bine zis o intervenție, e adevărat crucială, pentru a cîștiga respectul tuturor la Watford. "Viespile" au învins-o pe Nottingham Forest cu un gol înscris în minutul 89 și s-au calificat în "optimile" Cupei. Dar meciul s-ar fi putut termina și remiză, ceea ce ar fi condus la rejucare, dacă "tricolorul" nu plonja inspirat la picioarele lui Oliveira, suflîndu-i balonul (90+1).

Managerul Quique Sanchez Flores s-a declarat "foarte mulțumit" cu debutul noilor achiziții Pantilimon și Amrabat. Iar cotidianul Watford Observer a concluzionat că portarul român "îl va ține tot timpul în joc de glezne pe titularul Gomes. E clar că n-a venit la Watford ca să fie rezervă. Va dori să-i ia brazilianului locul între buturi, iar prin ceea ce a arătat are șanse mari".

"Oliveira ar fi putut egala pentru Forest, dar Pantilimon a «înfășurat» balonul cu brațele lui lungi și ocazia a fost pierdută"
Daily Mail, tabloid englez

6,5e nota primită de Pantilimon în Daily Mail

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează