INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA / PAOK - IRAKLIS 4-0

PAOK / Răzvan Lucescu a sărit ca ars la conferință, după întrebarea unui jurnalist și își avertizează conducerea: "Ar fi o eroare uriașă să-l lăsăm pe Varela să plece!"

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 09:18

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, i-a replicat unui jurnalist: "Suntem echipa care domină, avem cele mai multe goluri, am câștigat derbyurile".

După un sezon în care i s-a luat locul 1 la Comisii, pierzând meciurile decisive la masa verde, cu Olympiakos și AEK Atena, Răzvan Lucescu vrea să încheie invincibil acest campionat. Și, la sfârșit, să-i ofere lui PAOK ceea ce așteaptă de 34 de ani. Titlul.

Duminică, alb-negrii au reușit a 16-a victorie în 17 etape (plus un egal), a opta consecutivă, și distanța de opt puncte față de Olympiakos se menține. "Încă un meci solid, de aceea conducem Grecia atât de categoric", a declarat antrenorul la interviul acordat imediat după meci, pe teren.

"Întotdeauna să găsești calea spre succes"

La conferință, s-a aprins când a fost întrebat dacă de-abia acum demonstrează PAOK cel mai bun fotbal. "Să ai doar un egal în 17 meciuri înseamnă că ai jucat un fotbal de calitate. Nu vreau să fiu prea dur, dar cine spune că nu jucăm cel mai bun fotbal greșește. Suntem echipa care domină, avem cele mai multe goluri, am câștigat derbyurile. Avem posesia, ne creăm ocazii și înscriem. Dacă e cineva care susține că jocul nostru nu a fost cel mai bun, repet, greșește". A completat: "Fiecare partidă are propria ei poveste. Fiecare adversar e diferit, însă cel mai important este să găsești întotdeauna calea spre succes. Și noi am reușit". 

"Înainte de orice, la fiecare meci, le cer jucătorilor să câștige. Victoria e cea care rămâne la sfârșit. Toți trebuie să joace pentru echipă și pentru victorie.

Varela e incredibil de bun, cum să-l pierdem? Cum am putea să-l lăsăm să plece acum? Ar fi o eroare uriașă. E un jucător extrem de important la PAOK"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

34 de goluria marcat PAOK în 17 etape: cel mai bun atac

 

6 goluria primit echipa din Salonic: cea mai bună apărare

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
christiano0
christiano0  •  28 Ianuarie 2019, 15:41

Felicitari Il Luce junior! Faci o treaba excelenta si ma bucur ca un antrenor roman face treaba in strainatate. P.S. am fost foarte impresionat de meciurile din preliminariile UCL , un fotbal de cea mai buna calitate!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Ianuarie 2019, 12:53

citez dim dictionarul cancanito-becalist folosit de gsp: a replica = a sari ca ars.

traian_v
traian_v  •  28 Ianuarie 2019, 10:07

Cred ca a gresit translatorul - probabil nu a spus chiar asa. Engleza lui Lucescu nu prea inspira.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează