INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA / MILAN - INTER, ORA 16:00 - BOOM SPORT ONE, DIRECT

Parfum de titlu

Articol de - Publicat duminica, 04 mai 2008 00:00

Dacă Inter cîştigă derbyul milanez, Chivu e deja campion.

Chivu poate sărbători diseară primul “scudetto” din ca­rieră. După titlul Olandei cu Ajax din 2002, căpitanul “na­ţio­nalei” are ocazia să devină campion cu Inter, chiar într-un derby cu AC Milan! Dacă bate, trupa lui Mancini încheie matematic duelul cu AS Roma, cu două etape înaintea fi­nalului de sezon. Şi bifează al treilea titlu consecutiv şi al 16-lea din istoria clubului.

Chiar dacă a avut iar probleme cu umărul stîng în meciul cu Ca­gliari, Chivu va fi în teren astăzi pe “San Siro”, pregătindu-se nor­mal în cursul săptămînii şi lucrînd mult la sală pentru a-şi debloca articulaţia. Dacă în tur, cînd “nerazzurrii” au învins cu 2-1, Cristi a fost folosit fundaş stînga, de data asta românul va trece în centrul de­fen­sivei , unde-i convine mai mult. Alături de Materazzi, care îl va marca probabil pe Pippo Inzaghi, singurul atacant al echipei lui Ancelotti.

Nu va fi loc de fiestă la stadion. Inter e oaspete în derby şi nu vrea să provoace incidente sărbătorind în faţa unor tribune populate masiv cu fani “rossoneri”. Nici nu s-au făcut pregătiri, existînd varianta turului de oraş într-un autocar descoperit şi întîlnirea cu fanii în Piaţa Domului.

4 trofee are cîştigate Chivu: titlul şi Cupa Olandei (2002), Supercupa Olandei (2003)-cu Ajax, plus Cupa Italiei (2007)- cu AS Roma

L-ar ajuta pe Mutu
Cu o victorie împotriva Milanului, Chivu i-ar da o mînă de ajutor şi Fiorentinei lui Mutu, cu care “rosso­nerii” se luptă pentru ultimul loc de Liga Campionilor. Viola, care joacă “afară”, la Cagliari, ar păstra măcar avantajul de două puncte cu două etape înaintea finalului de sezon.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
 •  04 Mai 2008, 13:13

milan castiga cu 2-1 gol pipo' si kaka...fortza Rossoneri:X

 •  04 Mai 2008, 12:22

milan MERDA INTER SOPARA TUTTI !!!

 •  04 Mai 2008, 11:33

Inter 3-2 Milan.....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează