INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX AMSTERDAM

Pas înainte pentru Ogăraru la Ajax » Urmează prima echipă?

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 17:59

George Ogăraru va fi antrenor secund la echipa a doua a lui Ajax Amsterdam, în timp ce Marcel Kaizer va fi principal pe banca Jong Ajax.

Fostul jucător al Stelei a publica o fotografie pe Facebook, în care face cunoscut faptul că "a promovat" de la echipa U18 a celor de la Ajax la echipa a doua a "lăncierilor".

"După un sezon reușit ca antrenor la U18 "am promovat" din nou la Jong Ajax, echipa secunda a "lăncierilor"!! Toate pânzele sus!", a  scris Ogăraru.

Duo-ul Ogăraru/Keizer va veni în locul lui Jaap Stam, Andries Ulderink și Said Bakkati, care au părăsit gruparea olandeză pentru a antrena formația Reading, din liga a doua engleză, notează publicația Het Parool.

Fostul stelist a evoluat pentru roș-albaștri timp de patru sezone, înainte de a se transfera la Ajax, în vara anului 2006. După două sezoane în Olanda, Ogăraru a fost împrumutat din nou la Steaua timp de un an, iar în 2010 a ajuns la FC Sion, echipă la care și-a încheiat cariera. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
afiliu
afiliu  •  02 Iulie 2016, 18:35

bravo succes

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Iulie 2016, 18:27

Ogararu e un mare antrenor de copii ...ar trebui cooptat in federatia noastra sa antreneze U15...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează