INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

"Paznici de magazin"

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Cotidianul Bild s-a luat de Marica şi de Sergiu Radu după ce antrenorul Stuttgartului s-a plîns că n-are alternative pe bancă

Ciprian Marica a intrat din nou în colimatorul presei germane. În urma înfrîngerilor suferite de VfB Stuttgart în debutul returului, 1-4 cu Schalke şi 1-3 cu Hertha, cotidianul Bild a făcut front comun cu conducerea clubului şi i-a pus la zid pe "tricolor" şi pe coechipierii săi.

După ce antrenorul Armin Veh s-a plîns că n-are alternative pe bancă, unde sîmbătă, cu Hertha, s-au aflat atît Marica, cît şi Sergiu Radu, Bild a scris că rezerviştii lui VfB sînt buni cel mult ca "paznici de magazin". Împrumutat în ianuarie de la Wolfsburg, "Schijă" a picat la mijloc nevinovat, în condiţiile în care lui, deocamdată, nu i s-a oferit nici o şansă.
Şi asta n-a fost totul. Plecînd de la o declaraţie a managerului Horst Heldt, "unii sînt mai preocupaţi să-şi cumpere maşini ultimul răcnet şi haine de firmă decît să se concentreze asupra meseriei", Bild a publicat ieri o listă de 16 jucători, unde figurează şi Marica, limuzinele pe care le conduc şi preţul acestora: "Pentru astea au ochi, pentru fotbal mai puţin".

"Evoluţiile lui Marica sînt cel mai adesea modeste", susţine Bild

10 e locul pe care se află Stuttgart în Bundesliga, cu 25 de puncte după 19 etape
8 milioane de euro a dat Stuttgart pe Marica, al cărui salariu anual e de 1,5 milioane
3 goluri a marcat Marica pentru VfB, două în campionat şi unul în Liga Campionilor

Marica, modest
Potrivit listei publicate de Bild, Marica deţine un Mercedes E-Klasse, al cărui preţ e de 50.000 de euro. O nimica toată pe lîngă bolizii lui Hitzlsperger, un Aston Martin de 170.000 de euro, Hilbert (Mercedes 500 CL - 130.000 de euro), Schafer (Audi R8 - 125.000 de euro) sau Meira (Porsche Cayenne - 120.000 de euro).

La raport
Pentru a-şi "trezi" elevii, antrenorul Armin Veh a trecut la măsuri drastice. Luni, în loc să fie liberi, cum era programat, Marica, Sergiu Radu şi ceilalţi au fost convocaţi la club. Motivul: analiza înfrîngerii de sîmbătă, în faţa Herthei. Iar ieri, fiecare jucător a fost chemat la raport pentru a explica de ce joacă slab.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  13 Februarie 2008, 12:26

Imaginati-va ca prin absurd ajungem sa jucam cu Germania la Euro,iar Marica va fi titular(bineinteles,traiasca Piti);cum naiba ii vom speria noi pe nemti cu caricatura de mARICA in atac.Vom juca din nou in 10 ,ca de obicei cand e mARICA in echipa.Lucescu de ce credeti ca a scapat de el de la Donetk,si-a dat seama ca baiatul e irecuperabil pentru fotbal(si daca nici Lucescu nu a resuscitat jucatori,atunci cine a facut-o).Ar trebui lansata o campanie impotriva selectionarii acestui baiat,ori scapam de el ori isi revine si incepe sa joace;pe el il doare undeva,se stie titular si putin ii pasa.Ia sa-l uite Piti o data de la selectie sa-l vezi atunci ce declaratii ar da prin ziare....

 •  13 Februarie 2008, 10:58

Ce va legati atat de Bild, soarecilor de internet? A declarat antrenorul altceva? Marica e varza, e titular oricum in Nationala tarii (cica a tarii), si voi va legati de un amanunt. Nu va mai dati mari cunoscatori, trepadusi de computere si surfing pe internet, mai iesiti la un fotbal, tenis, nu doar Fifa pe calculator. Hai pustimea, frustrati-va si injurati, ca sa stiu cam cati sunteti, soareci de internet...

 •  13 Februarie 2008, 10:53

Marica, titular incontestabil in nationala lui Piturca :). Romania este o echipa nationala incropita din interese, iar rezultatul se va vedea la Euro. Ma intreb cine e impresarul lui marica de i-a tepuit pe nemti!? ps. in locul lui mi-as fi luat o varianta de Porsche 911.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează