INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Pe Goian îl paşte Europa League! » Rangers a pierdut turul cu Malmo

Goian ar putea evolua în meciul retur
Goian ar putea evolua în meciul retur

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 21:19

Malmo aproape că i-a spulberat lui Goian visul de a evolua cu Rangers, la toamnă, în grupele Ligii. ”Tricolorul” a fost spectator la eşecul scoţienilor pe Ibrox.

Primul duş rece pentru Dorin Goian de la transferul la Glasgow Rangers. Fără drept de joc, deocamdată, ex-stelistul a urmărit neputincios, din tribună, eşecul noilor săi colegi în faţa lui Malmo (0-1), în turul 3 preliminar al Ligii. Şi de bine ce visa să evolueze la toamnă în grupele C1, acum s-ar putea vedea retrogradat în play-offul Europa League, unde a jucat şi cu Palermo.

Sigur, mai e returul, pe 3 august. Dar şi statisticile, care arată că Rangers nu s-a calificat niciodată după ce-a pierdut prima manşă pe teren propriu. Dacă pe gazonul lui Ibrox Park, "tricolorul" a pătruns doar la pauză (foto), pentru a fi aplaudat de fani, la Malmo, managerul Ally McCoist speră să-l poată titulariza: "Pînă atunci cred că vom rezolva problema permisului său de muncă în Marea Britanie".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează